AC Horsens sælger stortalent til FC Midtjylland

05.07.2022 13:00

Julius Voldby Rosenberg Hansen fortsætter i FC Midtjylland

AC Horsens har solgt Julius Voldby Rosenberg Hansen til FC Midtjylland, og den unge angriber skifter med øjeblikkelig virkning. 

Julius Voldby Rosenberg Hansen har en fortid i samarbejdsklubberne Hatting-Torsted og FC Horsens og har optrådt på samtlige akademihold i AC Horsens siden U13. 

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at AC Horsens endnu engang har været med til at udvikle en spiller, der er blevet interessant for større klubber. 

- Det er ingen hemmelighed, at der gennem længere tid har været interesse for Julius, for han har scoret mange mål de seneste sæsoner, han har landsholdskampe på CV’et, og han har været til prøvetræning i Empoli. Vi er stolte over, at vi kan sende ham videre til et af de bedste akademier i Danmark, og det er et kæmpe skulderklap til Julius, der har præsteret flot over en længere periode, men det er også en stor cadeau til de trænere, ledere og spillere på Akademiet, der har arbejdet sammen med Julius. Derudover skal der også sendes roser videre til Hatting-Torsted og FC Horsens for flot arbejde. Vi ønsker Julius alt det bedste i det midtjyske, siger Niels Erik Søndergård.