Studerende fans i Horsens

Husk at forny dit sæsonkort inden den 1. august 2022

29.06.2022 08:32

Første hjemmekamp er mod Lyngby Boldklub mandag den 25. juli klokken 19.00.

Hvis man vil være sikker på at beholde sin nuværende plads på CASA Arena Horsens, skal man forny sit sæsonkort inden den 1. august 2022 klokken 12.00. Derefter frigives pladserne.

AC Horsens har godt gang i salg og fornyelse af sæsonkort til den kommende sæson i 3F Superligaen, og salg af sæsonkort på abonnement eller fornyelse af sæsonkort, der kører fra sæson til sæson, sker via achorsens.dk.

Hvis du i forvejen har sæsonkort på abonnement, skal du ikke foretage dig noget.

Der er god grund til at skifte sit gamle sæsonkort ud med et sæsonkort på abonnement, for det er markant billigere, og man skal ikke tænke over at få det fornyet efter hver sæson – det er ganske enkelt meget nemmere.

AC Horsens’ yngste sæsonkortholdere er medlemmer af ACHibalds Venner, og de er alle mellem 3 og 15 år. Alle medlemmer af ACHibalds Venner får gratis popcorn til hver eneste kamp, og de får mulighed for at løbe på banen med ACHibald, når ”de gule” spiller på hjemmebane. Som noget nyt opnår ACHibalds Venner også rabat til Horsens Legeland.

Fornyelse af sæsonkort, der kører fra sæson til sæson, skal ske senest den 1. august klokken 12.00, for derefter frigives pladserne.