Magnus Isager tog springet fra AGF til AC Horsens

27.06.2022 12:29

Fodboldmæssigt og socialt er Isager faldet godt til hos ”de gule”, og han anbefaler andre talenter at kigge mod AC Horsens.

For et halvt år siden skiftede Magnus Isager Fredensvang og AGF ud med træningsbanerne på Langmarksvej og en fodboldmæssig tilværelse hos AC Horsens.

Her har han med succes stemplet ind på det gule U19-mandskab, og han har også fået spilletid i reserveligakampe samt fået mange træningspas med superligatruppen.

Det var i Sabro, han første gang mødte op til fodboldtræning som fem-seks årig, og siden skiftede han til Tilst, inden han rykkede til AGF som U15-spiller. Det var lysten til nye udfordringer, der fik ham til at kigge mod AC Horsens.

- Jeg trængte til at prøve noget nyt og havde flere muligheder, men det var AC Horsens, jeg havde mest lyst til, for jeg havde hørt meget godt om klubben, og det skulle ikke være for langt væk hjemmefra, fortæller Magnus Isager og fortsætter:

- Det har været et rigtig fint første halvår for mig, selvom jeg selvfølgelig havde lidt betænkeligheder ved at flytte hjemmefra og vænne mig til en ny skole og klub, men det er gået over alt forventning på alle fronter. Det har været meget nemt at falde ind på U19-holdet sportsligt og socialt, lyder det fra Magnus Isager.

Netop det her med at falde nemt til har altid været kendetegnende for nye spillere, der kommer til AC Horsens.

- AC Horsens er bare en god klub med gode folk og en stærk kultur, og der er en god stemning i omklædningsrummet, som gør, at folk er villige til at give noget ekstra for hinanden i kampene. Os der kommer udefra er gode til at lave noget sammen, og vi ser for eksempel Champions League eller laver mad sammen, forklarer Isager.

Han går på Horsens Gymnasium (STX), og han har stor glæde af det gode samarbejde, AC Horsens har med flere uddannelsesinstitutioner i byen. Han får tid til morgentræning to gange om ugen og har også to træningspas midt på dagen.

- Jeg synes, det er super, at træningen ligger om morgenen og om formiddagen, for det giver os mere fritid om eftermiddagen efter skole, siger Magnus Isager, der ikke tøver med at anbefale AC Horsens til andre talenter:

- Jeg vil 100 procent anbefale andre spillere at komme til AC Horsens.

I øjeblikket træner han med superligaholdet, men lige om hjørnet venter en uges ferie på Kreta med familien, inden han vender retur til det gule omklædningsrum.