Nybolig bakker igen flot op og forlænger endnu engang tribunesponsorat

24.06.2022 07:59

Nybolig Horsens fortsætter som tribunesponsor.

Nybolig Horsens og de gode mennesker bag har været en fantastisk samarbejdspartner for AC Horsens gennem rigtig mange år, og ”de gule” kan nu løfte sløret for, at Nybolig Horsens fortsætter som tribunesponsor på Nordtribunen.

Der er netop blevet sat underskrifter på aftalen, og medindehaver Jens Jensen fortæller her lidt om bevæggrundene for at forlænge sponsoratet:

- Vi har været en del af AC Horsens’ sponsornetværk i over 20 år, og vi er glade for, at vi endnu engang har forlænget en aftale med ”de gule”, for AC Horsens ligger vores hjerte nær. Det er byens hold, og klubben repræsenterer en fælles ånd og en fightervilje i yderste potens, hvilket vi er sindssygt glade for at være en del af. AC Horsens er resultatet af breddeklubber og frivilliges hårde arbejde, og det er dem, som i sidste ende danner rammerne om klubbens sjæl og historie, siger Jens Jensen og fortsætter:

- Efter oprykningen til 3F Superligaen vil Horsens blive eksponeret endnu mere i medierne, og det vil være til gavn for byen og området. Ved at markere Horsens på landkortet vil byen fortsætte sin positive befolkningstilvækst, som borgmester Peter Sørensen forventer vil runde 106.000 i 2039, og flere andre områder som et stærkt erhvervsnetværk, en attraktiv uddannelsesby og fantastiske kulturtilbud vil være med til at tiltrække nye borgere. Vi vil gerne opfordre alle erhvervsdrivende i Horsens og omegn til at bakke op om AC Horsens, for det er til gavn for os alle, lyder det fra Jens Jensen.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig til at fortsætte parløbet med Nybolig Horsens.

- Vi har haft et fantastisk samarbejde med Jens Jensen, Flemming Thykjær, Niels Frede Thomsen og de andre gode folk hos Nybolig Horsens gennem rigtig mange år efterhånden, og det er en fornøjelse, at vi nu igen kan offentliggøre en forlængelse af sponsoratet. For os som klub er det vigtigt med samarbejdspartnere, der støtter op i medgang og modgang, og det må vi afgjort sige, at Nybolig Horsens har gjort. Oprykningen til 3F Superligaen betyder, at det bliver endnu mere attraktivt at blive en del af vores sponsorkreds, for eksponeringen bliver markant større, og vi kan generelt levere et meget bedre produkt for vores samarbejdspartnere, siger Kristian Nielsen.

Klik her for at læse mere om Nybolig Horsens.

Klik her for at læse mere om mulighederne for at blive sponsor.

Du er også altid velkommen til at kontakte Tonny Witzansky Jensen på twj@achorsens.dk for at høre nærmere.