Endnu en sejr og endnu et clean sheet til AC Horsens

25.07.2022 18:09

AC Horsens besejrede Lyngby Boldklub med 1-0.

Anders K. Jacobsen blev matchvinder i dagens 1-0 sejr over Lyngby Boldklub, og dermed har ”de gule” hentet seks point og holdt to clean sheets i sæsonens første to kampe i 3F Superligaen.

Hjemmeholdet leverede en glimrende indsats i 1. halvleg og burde have ført mere end 1-0 ved pausen. Malte Kiilerich kunne have scoret noget, der mindede om årets mål i det syvende minut, da hans missil af et skud styrede lige forbi det ene kryds.

I det 16. minut sendte Lubambo Musonda et godt indlæg ind mod bageste stang, hvor Casper Tengstedt lige nøjagtig styrede bolden forbi kassen. Fem minutter senere faldt afgørelsen, da Frederik Ibsen kom langt ud af sit mål for at heade bolden væk. Thomas Santos opsnappede bolden og forsøgte sig med at skud langt udefra, men Pascal Gregor headede bolden væk. Bolden landede hos Casper Tengstedt, der viste god sparketeknik og fandt Anders K. Jacobsen, der bragtede bolden i kassen til 1-0.

Efter en halv times spil tog Lubambo Musonda et hidsigt tilbageløb og pillede bolden fra Emil Nielsen, inden han faldt Casper Tengstedt med en god aflevering. Tengstedt fyrede på kassen, men bolden landede lige på den forkerte side af stolpen.

2. halvleg var blot fem minutter gammel, da Tengstedt igen var på spil, og denne gang måtte Frederik Ibsen ud i fuld længde for at redde skuddet.

Gæsterne kom markant bedre med i kampen fra 2. halvlegs start, og det brændte på i det 53. minut, da Rasmus Thellufsen satte sidste fod på en omstilling. Heldigvis skød han lige forbi mål. Fire minutter senere headede den tidligere AC Horsens-angriber, Mathias Kristensen, snert forbi mål, og Marcel Rømer forsøgte sig med et godt skud, som Matej Delac viftede over mål.

I den anden ende måtte både Moses Opondo og Thomas Santos se skud blive blokeret.

Der blev ikke scoret flere mål, og dermed sætter ”de gule” tre dejlige point ind på kontoen.

Nu venter der to udekampe mod AaB søndag den 31. juli klokken 14.00 og Randers FC fredag den 5. august klokken 18.00, inden FC Midtjylland kommer på besøg.

AC Horsens – Lyngby Boldklub 1-0 (1-0)
1-0 Anders K. Jacobsen (21.)

AC Horsens: Delac, Santos, Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen, Musonda (Hannesbo, 85.), Sigurdarson (Iyede, 71.), Kruse, Opondo, Jacobsen, (Qamili, 85.) Tengstedt (Gemmer, 71.).

Lyngby: Ibsen, Jørgensen, Gregor, Riis (Magnusson, 81.), Hamalainen, Sørensen, Westergaard (Ngabo, 88.), Winther (Corlu, 57.), Thellufsen (Kaastrup, 57.), Nielsen (Rømer, 57.), Kristensen.

Advarsel, AC Horsens: Kiilerich (28.), Musonda (73.), Riisgaard Jensen (77.), Jacobsen (82.)

Advarsel, Lyngby: Winther (37.), Sørensen (63.), Kristensen (79.)

Tilskuere: 2.682

Dommer: Michael Tykgaard