AC Horsens sælger Casper Tengstedt til Rosenborg Ballklub

01.08.2022 15:59

Tengstedt kan se tilbage på en fantastisk tid i AC Horsens.

AC Horsens har solgt Casper Tengstedt til Rosenborg, der i øjeblikket indtager fjerdepladsen i norske Eliteserien, og han skifter med øjeblikkelig virkning.

Casper Tengstedt har været en stor profil for AC Horsens, siden han skiftede fra FC Midtjylland, og det er ingen hemmelighed, at der gennem de seneste syv-otte måneder har været stor interesse for ham.

- Ligesom mange andre har Tengstedt en drøm om at prøve sig af i udlandet og spille med om europæiske pladser, og Rosenberg er historisk set en stor klub, der har vundet titler og gjort det godt i Europa, så det er en god mulighed for ham. Rosenborg har gennem længere tid vist seriøs interesse, og vi har forhandlet os frem til en økonomisk aftale, vi kan være tilfredse med, fortæller Niels Erik Søndergård og fortsætter:

- Vi lejede Casper Tengstedt i FC Midtjylland for to år siden, og vi kunne se, at han tog store skridt i løbet af det første år. Det betød, at vi konverterede lejeaftalen til en permanent kontrakt, og han var fantastisk for os i sidste sæson. Han har mange gange vist, at han kan lave mål og assists, og han efterlader et tomrum lige nu, men vi har så meget kvalitet og potentiale i truppen, at der er andre spillere, der vil blive endnu bedre. Det bliver svært at erstatte Tengstedt en til en, men vi har tidligere i dag skrevet kontrakt med Elijah Just, der er en spændende offensivspiller, og vi har stadig dygtige angribere som Anders K. Jacobsen, Lirim Qamili og Samson Iyede. Der skal lyde en stor tak til Casper Tengstedt for at være med til at skyde os tilbage i 3F Superligaen og for hans bidrag uden for banen, hvor han er meget vellidt. Vi ønsker ham kun det bedste, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

Casper Tengstedt har været glad for tiden i AC Horsens, hvor hans karriere for alvor har taget fart og nu foreløbig kulminerer med et udlandsskifte.

- Jeg kan se tilbage på en fantastisk tid i AC Horsens, hvor jeg har nydt to år med et fantastisk omklædningsrum, et dygtigt trænerteam og gode holdledere og folk i administrationen. Det har været en fornøjelse at være en del af, men jeg ser skiftet til Rosenborg som en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Det er en stor klub – måske også større end man tror i Danmark - og kravet er at vinde hver eneste kamp. Truppen er en god blanding af unge, talentfulde spillere og rutinerede spillere, man kan læne sig opad, og projektet i Rosenborg tiltaler mig rigtig meget, siger Casper Tengstedt.