Ringkøbing IF inviterer til pokalfest

30.08.2022 12:58

Står stadionrekorden for fald?

AC Horsens træder ind i anden runde af Pokalen og skal en tur til Vestjylland for at møde Ringkøbing IF onsdag den 31. august klokken 17.15.

Ringkøbing IF sendte overbevisende Øster Hornum IF ud i pokalmørket med en 8-0 sejr i 1. runde, og der er masser af selvtillid i det vestjyske, for cheftræner Michael Mex Pedersen har ført sine tropper til en aktuel andenplads i Danmarksseriens pulje 3. De første fem kampe har resulteret i 10 point, og det er kun Tarup/Paarup IF, der har høstet flere point.

AC Horsens og Ringkøbing IF stod også over for hinanden for ni år siden, og dengang vandt ”de gule”, der spillede i 1. division, med 5-0.

Det er første gang, at hjemmeholdet skal møde et superligahold, og de har gjort meget for at skabe en god pokaloplevelse i rigtig fine rammer. Stadionrekorden lyder på 1.475 tilskuere, og håbet er selvfølgelig, at den bliver knækket, når ”de gule” kommer på besøg.

Der vil være et hav af sjove aktiviteter inden kampen, hvor børnene kan hygge sig i hoppeborgen, der vil være danseshow, og dygtige gymnaster viser prøver på deres talenter. DJ INZO sørger for livemusik, før kampen, i pausen og efter kampen, og Ringkøbing IF praler med at servere Danmarks bedste stadionplatte.

Klubbens kampsponsorer har sørget for gratis entré til kampen for alle op til 20 år, mens resten kan komme ind for en flad 50’er.