Skuffende start for U19

22.08.2022 16:11

AaB vandt med 3-0 på den gule hjemmebane.

AC Horsens’ U19-mandskab fik lørdag en skuffende start på turneringen, da mandskabet tabte med 3-0 til AaB.

Kampen startede med hjemmeholdet i teten, og Emil og Kirkel havde begge fine tilbud, som enten blev reddet eller sparket forbi.

Generelt for 1. halvleg bølgede kampen frem og tilbage, og der var chancer i begge ender.

Det var dog AaB, som denne lørdag havde mest kvalitet i modstanderholdets felt. Efter 27 minutter så den gule defensiv alt for passivt til, da gæsternes Sebastian Stahlfest spadserede ind i feltet og bragte gæsterne foran.

Det var også stillingen ved pausen, og ligesom 1. halvleg var 2. halvleg også en åben affære, hvor gæsterne dog var mere sikre i deres omgang med bolden, end hjemmeholdet var.

Med store muligheder i begge ender skulle vi helt frem til de sidste 10 minutter, før den afgørende scoring kom. AaB fik fra en spids vinkel bragt sig på 2-0, inden de på kampens sidste spark også fik gjort det til 3-0.

Cheftræner Christian Hansen var både skuffet over kvaliteten og resultatet:

- Vi har langt større forventninger til hinanden, end det vi viser i dag. Teknisk spiller vi under niveau, og især i vores offensive aktioner, svigter kvaliteten. Dog skaber vi masser af muligheder, hvilket er positivt, men omvendt skaber AaB også relativt mange store chancer, som ikke er godt nok. Nu skal vi have analyseret kampen og trække de gode ting ud, og så skal vi lære en masse. Allerede på onsdag skal vi i kamp igen, og her forventer jeg en større parathed og koncentration end i dag, når vi snakker om de tekniske beslutninger, som vi skal træffe, især på modstanderholdet banehalvdel, siger Christian Hansen.

AC Horsens - AaB 0-3 (0-1)
27’ - 0-1 - Sebastian Stahlfest
83’ - 0-2 - Remy Rasmussen
90’ - 0-3 - Donavan Bagou

På billedet: Magnus Isager