Smalt nederlag til effektive Randers FC

05.08.2022 18:56

Første gule nederlag i denne sæson.

AC Horsens måtte fredag indkassere sæsonens første nederlag, da Randers FC’s Marvin Egho blev matchvinder med kampens eneste mål i det 22. minut.

”De gule” kom fint ud af starthullerne, og det resulterede blandt andet i en god omstillingsmulighed i det ottende minut, men det løb desværre ud i sandet. Seks minutter senere forsøgte Anders K. Jacobsen sig med en afslutning i forbindelse med et hjørnespark, men uden held.

Samson Iyede havde fundet vej til startopstillingen, og han leverede en fremragende enkeltmandspræstation i det 19. minut, da han snød et par modstandere og fyrede et missil over det fjerneste kryds.

AC Horsens havde mange indlæg og bolde i feltet, men det blev ikke farligt.

Kampens afgørelse faldt i det 22. minut, Björn Kopplin serverede et fladt indlæg for Marvin Egho, der bankede bolden i netmaskerne.

2. halvleg var kun en håndfuld minutter gammel, da Samson Iyede sendte bolden i netmaskerne, men målet blev annulleret på grund af offside.

AC Horsens var i perioder af 2. halvleg meget på bolden, men det blev ikke for alvor farligt foran Carlgrens mål før i de sidste minutter, hvor James Gomez headede på mål fra en fin position, men Randers-keeperen var på plads.

AC Horsens pressede på for at score det udlignende mål, men det kom desværre aldrig.

Elijah Just fik debut for AC Horsens, da han kom på banen i den sidste halve time og gjorde en god figur.

Næste opgave for AC Horsens er kampen mod FC Midtjylland på CASA Arena Horsens fredag den 12. august klokken 19.00. Klik her for at købe billet til den kamp.

AC Horsens har også startet billetsalget til hjemmekampene mod AGF den 26. august og Brøndby IF den 4. september. Klik her for at købe billetter til de kampe.

Randers FC – AC Horsens 1-0 (1-0)
1-0 Marvin Egho (22.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac, Santos (Qamili, 84.), Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen, Musonda, Sigurdarson (Just, 59.), Kruse (Drachmann, 59.), Opondo, Jacobsen, Iyede (Hannesbo, 77.).

Randers FC: Carlgren, Andersson, Høegh, Andersson, Kopplin, Ankersen (Klysner, 77.), Johnsen, Lauenborg (Pedersen, 88.), Kehinde (Babayan, 88.), Bundgaard (Odey, 67.), Egho (Kamara, 88.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Randers FC: Ingen.

Dommer: Jens Maae

Tilskuere: 4.049