Truppen mod AGF

25.08.2022 11:42

Trænerteamet kan glæde sig over, at truppen hverken er ramt af skader eller karantæne.

Der venter en fantastisk kulisse på CASA Arena Horsens fredag den 26. august klokken 19.00, når AC Horsens tager imod AGF.

Udebaneafsnittet er blevet udvidet af to omgange, og det har AGF-fansene taget overvældende godt imod, hvilket har resulteret i et helt udsolgt udebaneafsnit – 1.800 AGF-fans giver den gas i udebaneafsnittet.

Generelt er der godt gang i billetsalget, så der vil også være en masse gule fans på tribunerne og godt gang i fanafsnittet.

AC Horsens er ubesejret på CASA Arena Horsens i denne sæson og leverede et brag af et comeback i den seneste hjemmekampe, hvor ”de gule” indhentede FC Midtjyllands 3-0 føring.

Det gule trænerteam kan glæde sig over, at der hverken er skader eller karantæner i truppen, og U19-spilleren Magnus Isager er for anden gang i træk udtaget til truppen:

1. Matej Delac
3. Magnus Riisgaard Jensen
4. Malte Kiilerich
6. Moses Opondo
7. Lirim Qamili
8. Janus Drachmann
9. Anders K. Jacobsen
11. Aron Sigurdarson
14. Jonas Gemmer
17. Mikkel Lassen
18. Thomas Santos
19. Marcus Hannesbo
21. James Gomez
23. David Kruse
24. Lubambo Musonda
26. Samson Iyede
27. Elijah Just
30. Marcus Bobjerg
33. Alexander Ludwig
34. Magnus Isager

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til kampen, kan du gøre det her.

AC Horsens opfordrer til at købe billet online, finde alternative transportmuligheder (cykel, bus mv.) og komme i rigtig god tid. Der bliver pres på parkeringspladser og indgangene.

AC Horsens er klar til at byde inden for i The Long Field Road og den store fanzone uden for The Long Field Road fra klokken 17.00.