Aron Sigurdarson vs AGF

Truppen mod Ringkøbing IF

30.08.2022 13:15

Der er lagt op til pokalfest i Ringkøbing, hvor hjemmeholdet gør alt for at skabe en festlig ramme.

AC Horsens træder ind i anden runde af Pokalen og møder Ringkøbing IF onsdag den 31. august klokken 17.15 på Green Arena i Ringkøbing.

Det er efterhånden ni år siden, at AC Horsens og Ringkøbing IF stod overfor hinanden i det vestjyske, og det resulterede i en gul 5-0 sejr.

Det er første gang, at hjemmeholdet skal møde et superligahold, og de har gjort meget for at skabe en god pokaloplevelse i rigtig fine rammer. Stadionrekorden lyder på 1.475 tilskuere, og håbet er selvfølgelig, at den bliver knækket, når ”de gule” kommer på besøg.

Der vil være et hav af sjove aktiviteter inden kampen, hvor børnene kan hygge sig i hoppeborgen, der vil være danseshow, og dygtige gymnaster viser prøver på deres talenter. DJ INZO sørger for livemusik, før kampen, i pausen og efter kampen, og Ringkøbing IF praler med at servere Danmarks bedste stadionplatte.

Klubbens kampsponsorer har sørget for gratis entré til kampen for alle op til 20 år, mens resten kan komme ind for en flad 50’er.

Det gule trænerteam har udtaget en trup bestående af superligaspillere og akademispillere. Følgende spillere er udtaget:

1. Matej Delac
4. Malte Kiilerich
7. Lirim Qamili
8. Janus Drachmann
9. Anders K. Jacobsen
11. Aron Sigurdarson
14. Jonas Gemmer
15. Lukas Wagner
17. Mikkel Lassen
18. Thomas Santos
19. Marcus Hannesbo
23. David Kruse
26. Samson Iyede
27. Elijah Just
29. Jashar Beluli
30. Marcus Bobjerg
33. Alexander Ludwig
34. Magnus Isager
36. Angelo Nehmé
44. Lukas Larsen