Unødvendigt gult nederlag i Odense

22.08.2022 17:55

AC Horsens leverede en glimrende præstation, men målene udeblev desværre.

AC Horsens dominerede store dele af aftenens opgør mod OB i Odense og skabte også de fleste og største chancer, men målet var som forhekset, og ”de gule” formåede ikke at rykke på måltavlen. Det gjorde Bashkim Kadrii til gengæld i det 85. minut, da han blev matchvinder med kampens eneste mål.

Det er svært at sætte en finger på indsatsen fra det gulklædte udehold, der dominerede store dele af kampen på udebane i en 3F superligakamp, men der manglede selvfølgelig den sidste skarphed og de berømte marginaler.

Hjemmeholdet var dog bedst i de første 10-15 minutter, uden at det dog for alvor blev farligt, og AC Horsens arbejdede sig godt ind i kampen. I det 13. minut var det meget lidt, der forhindrede Anders K. Jacobsen i at pande Musondas gode indlæg i kassen, men bolden ramte indersiden af stolpen.

Omkring det 24. minut fastholdt AC Horsens bolden i og omkring OB’s felt, og det førte til flere afslutninger, men hjemmeholdet slap med skrækken. To minutter senere var Anders K. Jacobsen tæt på at score årets mål i Odense, da han elegant tog bolden med bag støttebenet og trykkede af, men målmanden var på plads. Det var han også fem minutter før pausen, da Aron Sigurdarson skar ind i banen fra højre side og tvang keeperen ud i fuld længde. Et par minutter før pausen fandt Sigurdarson AK med en flot aflevering, og AK pillede bolden ned, inden han på et splitsekund sendte bolden over målmanden, men desværre også over mål.

0-0 stod der på måltavlen i pausen, og det var meget misvisende i forhold til spil og chancer.

OB kom bedre ud til 2. halvleg, og efter en håndfuld minutter hamrede Bjørn Paulsen en bold over fra straffesparkspletten. Otte minutter senere fik Paulsen en mulighed i feltet igen, men Kiilerich blokerede hans skud.

I den anden ende forsøgte Magnus Riisgaard Jensen og Lirim Qamili sig med afslutninger udefra, men uden held.

Fem minutter før ordinær tid afgjorde Bashkim Kadrii kampen, da han modtog en cutback-aflevering og hamrede bolden op i nettaget.

OB blev til sidst i kampen ramt af et rødt kort til Aske Adelgaard, men det blev ikke til flere scoringer i kampen.

Nu venter der to fantastiske hjemmekampe mod AGF den 26/8 og Brøndby IF den 4/9, og ”de gule” opfordrer allerede til at købe billet online nu. Det er billigere end på kampdagen, og man undgår at stå i billetkøen. Husk som altid at komme i god tid.

Klik her for at læse mere om den fede fanzone til fredagens kamp mod AGF.

OB – AC Horsens 1-0 (0-0)
1-0 Bashkim Kadrii (85.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac, Santos (Hannesbo, 68.), Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen, Musonda, Sigurdarson (Kruse, 82.), Drachmann (Gemmer, 77.), Opondo, Jacobsen (Just, 82.), Iyede (Qamili, 68.).

OB: Hansen, Mickelson (Grubbe, 66.), Paulsen, Skjelvik, Adelgaard, Tverskov, Thrandarson, Svendsen, Jebali (Kadrii, 77.), Breum (Mucolli, 77.), Fenger (Horneman, 66.).

Advarsel, AC Horsens: Gomez (21.), Santos (29.), Riisgaard Jensen (87.)

Advarsel, OB: Fenger (49.), Adelgaard (54., 93.))

Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt

Tilskuere: 7.567