AC Horsens åbnede Future Cup med remis i Randers

21.09.2022 13:47

Samson Iyede scorede det gule mål.

Onsdag eftermiddag sparkede AC Horsens og Randers FC Future Cup i gang i det kronjyske, og kampen sluttede 1-1.

Der var tale om to forskellige halvlege, og værterne var bedst inden pausen. Efter en håndfuld minutter måtte AC Horsens have hjælp fra træværket, og i det 12. minut headede Oliver Jensen hjemmeholdet i front.

I den anden ende kom både David Kruse og Simon Makienok frem til et par gode muligheder, men uden at det gav bonus.

Kampen blev en mere lige affære i 2. halvleg, og der var chancer til Samson Iyede, Magnus Isager, og Emil Rosenberg, men det var først i det 78. minut, at det lykkedes at overliste Randers-keeperen. Lirim Qamili leverede en flot aktion, og Samson Iyede viste klassen på indlægget.

Fem minutter før slutfløjtet var Randers FC tæt på at gøre det til 2-1, men Mikkel Lassen kastede sig ned og blokerede.

AC Horsens: Bobjerg, Lassen, Ludwig, Wagner (U19) (Kirkel, 75. (U19), Nehmé (U19) (Beluli, 75. (U19), Kruse, Isager (U19), Hannesbo, Iyede, Makienok (Rosenberg, 46. (U19), Qamili.