AC Horsens går i kamp for Danmarks veteraner

15.09.2022 07:23

I et tæt samarbejde med kommune, erhvervsliv og Danmarks Idrætsforbund går AC Horsens ind i kampen for at hjælpe danske krigsveteraner. Veteran Match 2022 afvikles på CASA Arena Horsens den 16. september og byder på både hyldest af op mod 100 veteraner og pårørende.

Henover hele september og dele af oktober går toppen af dansk fodbold, ishockey og håndbold sammen om at styrke indsatsen for Danmarks veteraner.

Det sker, når Veteran Match afvikles over hele landet for at hylde og hjælpe de mennesker, der har betalt en ultimativ pris for at kæmpe for Danmark i verdens brændpunkter.

Umiddelbart inden kampstart mod FC Nordsjælland fredag den 16. september hylder AC Horsens veteraner og pårørende ved at samle dem på banen i forbindelse med spillerne indløb.

AC Horsens spiller i klubbens nye tredjetrøje, og den bliver efterfølgende sat på auktion via Odendo, og overskuddet går til de danske veteraner.

FAKTA
Formålet med Veteran Match 2022 er at hylde de danske soldaterveteraner og skabe gode rammer for at få dem ud på arbejdsmarkedet.

Bag Veteran Match står DIF Soldaterprojekt, alle fodboldklubber fra Superligaen, hele Metal Ligaen (ishockey), stort set alle klubber fra HTH Herreligaen (håndbold) samt en række kommuner over hele landet.

Poul Due Jensens Fond / Grundfos Fonden bidrager med økonomisk støtte til at finansiere Veteran Match.

I alt bliver der i september og primo oktober afviklet 35 hyldestkampe fordelt på 3F Superliga, Metal Ligaen og HTH Herreligaen.
 
Derudover bliver der afviklet otte jobmatch-dage i Ringsted, Odense, København, Aarhus, Viborg, Aalborg, Farum og Herning. 

Læs mere på www.veteranmatch.dk, hvorfra veteraner og virksomheder også kan tilmelde sig.