AC Horsens manglede marginalerne i Silkeborg

02.10.2022 15:04

Anders K. Jacobsen scorede i 1-2 nederlag til Silkeborg IF.

Der kom desværre ikke gule point ind på kontoen søndag eftermiddag, da Silkeborg IF tog imod AC Horsens på JYSK Park.

Hjemmeholdet kom foran med 2-0, og Anders K. Jacobsen reducerede med godt 20 minutter igen, men tættere på kom Jens Berthel Askous mandskab ikke.

Efter blot 40 sekunder fandt James Gomez Simon Makienok med en flot aflevering, og Makienok tog den ned, men bolden løb fra ham. Simon Makienok var i startopstillingen og startede dermed inde i en superligakamp for første gang i over otte år. Han var en stærk spilstation og bliver uden tvivl en gevinst i offensiven.

I den anden ende havde Kasper Kusk et par afslutninger inden for de første fire minutter, men han ramte ikke målet.

Værterne havde et massivt boldovertag i 1. halvleg, og hvis man ser bort fra langskud, så var det småt med chancer indtil det 37. minut. Silkeborg IF tog et frispark, der landede hos Anders Klynge, der havde masser af tid til at orientere sig og sende bolden ud i højresiden, hvor et indlæg blev clearet, men desværre ud til Kasper Kusk, der sendte bolden i nettet.

AC Horsens foretog nogle taktiske justeringer i pausen, men Nicklas Helenius sørgede for en mavepuster til gæsterne, da han en håndfuld minutter inde i 2. halvleg scorede til 2-0.

AC Horsens jagtede og jagtede i 2. halvleg og pressede hjemmeholdet langt tilbage i bestræbelserne på at reducere, og Aron Sigurdarson var centimeter fra at score til 1-2, da hans hårde langskud prellede af på træværket.

Matej Delac pillede pynten af Søren Tengstedt efter godt en times spil, da Silkeborg-angriberen trykkede af med højreskøjten, og minuttet efter headede Makienok et hjørnespark lige forbi.

Reduceringen faldt i det 69. minut, da Eli Just fandt Anders K. Jacobsen med en hård flad aflevering, og angriberen tog et træk på kanten af feltet og blæste bolden op i krydset. Ét minut senere headede Magnus Riisgaard Jensen bolden på tværs af Silkeborgs mål til Moses Opondo, der desværre ikke fik ram på bolden.

AC Horsens fortsatte med at presse på, men det blev desværre ikke til flere mål på JYSK Park.

Næste opgave for AC Horsens er hjemmekampen mod AaB mandag den 10. oktober klokken 19.00. Billetsalget er i fuld gang, og du kan købe billet til kampen her.

Silkeborg IF – AC Horsens 2-1 (1-0)
1-0 Kasper Kusk (37.)
2-0 Nicklas Helenius (50.)
2-1 Anders K. Jacobsen (69.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac, Santos, Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen, Musonda, Drachmann (Kruse, 66.), Sigurdarson, Opondo, Jacobsen, Makienok (Just, 66.).

Silkeborg IF: Larsen (Andresen, 45.), Sonne, Salquist, Felix, Engel, Brink, Thordarson (Gojani, 73.), Klynge (Oggesen, 90.), Kusk (Kaalund, 90.), Tengstedt (Jørgensen, 73.), Helenius.

Advarsel, AC Horsens: Santos (18.)

Advarsel, Silkeborg IF: Thordarson (23.), Brink (85.)