Første gule nederlag på CASA Arena Horsens i 10 måneder

04.09.2022 15:07

Brøndby IF vandt med 2-0.

Gæsterne fra Brøndby IF kunne desværre juble over en 2-0 sejr på CASA Arena Horsens søndag eftermiddag, og dermed indkasserede AC Horsens det første nederlag på hjemmebane siden oktober.

AC Horsens fik en fin start på kampen og spillede bolden godt rundt med mange fine løsninger i defensiven, men det var småt med chancer i begge ender i 1. halvleg indtil slutningen af halvlegen.

I det 38. minut var et flot angreb fra hjemmeholdets side tæt på at give bonus. Lubambo Musonda slog bolden til bageste stang, hvor Magnus Riisgaard Jensen tog den til sig og spillede den tilbage til Thomas Santos, som fandt Anders K. Jacobsen inde foran mål, men keeperen var på plads.

Tre minutter senere fandt Riisgaard Jensen Santos med en aflevering indenom Cappis, og han slog bolden fladt ind til Moses Opondo, der trykkede af, men Andreas Maxsø stod i vejen.

AC Horsens kunne gå til pause med optimisme forud for 2. halvleg, men Brøndby-spillerne kom godt ud fra omklædningsrummet, og Nicolai Vallys var tæt på at bringe gæsterne foran fra tæt hold i det 49. minut, men Matej Delac reddede flot med en fodparade. Tre minutter senere bragte Ohi Omoijuanfo gæsterne foran med et hovedstød, der blev rettet af, og efter godt en times spil øgede Simon Hedlund til 2-0.

AC Horsens forsøgte at presse på og gav debut til Simon Makienok, der havde bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside.

Flere gange manglede AC Horsens lige de sidste marginaler, og Brøndbys defensiv holdt stand.

Næste opgave for AC Horsens er udekampen mod Viborg F.F. mandag den 12. september klokken 19.00, og den næste hjemmekamp er mod FC Nordsjælland fredag den 16. september klokken 19.00. Klik her for at købe billet til kampen mod FC Nordsjælland.

AC Horsens – Brøndby IF 0-2 (0-0)
0-1 Ohi Omoijuanfo (52.)
0-2 Simon Hedlund (63.)

AC Horsens: Delac, Santos (Makienok, 81.), Kiilerich, Gomez, Riisgaard Jensen, Musonda, Kruse (Drachmann, 89.), Opondo, Gemmer (Iyede, 61.), Jacobsen, Sigurdarson (Just, 89.).

Brøndby IF: Mikkelsen, Gammelby, Maxsø, Tshiembe, Cappis, Radosevic, Wass (Ibsen, 79.), Greve, Vallys (Slimane, 79.), Hedlund (Schwartau, 90.), Omoijuanfo (Kvistgaarden, 69.).

Advarsel, AC Horsens: Riisgaard Jensen (24.), Gemmer (60.)

Advarsel, Brøndby IF: Ingen.

Tilskuere: 8.014