Future Cup: 2-0 sejr over Vejle Boldklub

03.10.2022 18:49

Samson Iyede og Alexander Ludwig scorede de gule mål.

AC Horsens tog mandag eftermiddag imod Vejle Boldklub, og efter et uafgjort resultat mod Randers FC i sæsonens første kamp i Future Cup, så kom sejren i andet forsøg.

Vejle Boldklub måtte nemlig rejse hjem med et 2-0 nederlag til et godt kæmpende og godt spillende hjemmehold.

1. halvleg var jævnbyrdig med et lille overtag til AC Horsens målt på chancer, og der var kun spillet et par minutter, da Samson Iyede var på spil for første gang. Han nåede en bold helt ude ved sidelinjen i venstre side og drev bolden frem, inden han sendte den lige forbi kassen.

Efterfølgende havde gæsterne et par fine afslutninger, men uden at ramme kassen. Efter knap en halv times spil tog Samson Iyede en fremragende tur med en VB’er på ryggen, og bolden landede hos Jonas Gemmer, der måtte se sit skud blive reddet.

Kombinationen af et indlæg fra Marcus Hannesbo og en afslutning fra Samson Iyede var tæt på at give bonus efter en times spil, men Iyede headede forbi mål. Tre minutter senere gik den så ikke længere for Vejle Boldklub. Magnus Isager fandt Hannesbo på venstrekanten og han tog et rush frem ad banen, inden han serverede et perfekt indlæg for Iyede, der timede sit løb fremragende og var sikkerheden selv.

Alexander Ludwig lukkede kampen i det 72. minut, da David Kruse fandt ham med et godt sparket hjørnespark, og Ludwig headede bolden ind via overliggeren.

”De gule” gav spilletid til mange akademispillere og sluttede blandt andet med U17-spillerne Rinor Rexhepi og Hjalte Toftegaard på banen.

AC Horsens spiller årets sidste kamp i Future Cup mandag den 31. oktober, når det gælder opgøret mod AaB på udebane.

AC Horsens: Bobjerg, Nehmé (Kirkel, 85.), Lassen, Ludwig, Wagner, Hannesbo, Gemmer, Kruse (Rosenberg, 85.), Isager (Toftegaard, 66.), Iyede (Rexhepi, 79.), Qamili (Beluli, 77.)