U19: Første ligasejr over Randers FC

13.09.2022 13:19

Beluli-brødrene scorede målene i 2-0 sejren.

AC Horsens’ U19-mandskab vandt lørdag 2-0 hjemme mod Randers, efter brødreparret Jashar og Jetmir Beluli stod for hjemmeholdets scoringer.

Randers var dog holdet, der først bed fra sig, og Andreas Hermansen diskede op med et par flotte redninger.

Midt i 1. halvleg fik Oliver Roche en friløber, men gæsternes keeper fik flot reddet Olivers forsøg.

Randers var holdet, som havde bedst styr på bolden på den nyanlagte kunstbane, men kort inden pausen måtte gæsternes målmand ærgre sig, da han ramte Jashar på et udspark, som Jashar efterfølgende sparkede ind i det tomme mål.

Randers stoppede dog ikke det tunge pres på hjemmeholdets mål, og med lidt held, en dygtig Andreas Hermansen og en heroisk forsvarsindsats ved flere lejligheder, lykkes det hjemmeholdet at spille til 0.

Kort før tid lukkede ”de gule” kampen, da Isager efter en omstilling flot fandt Jetmir, som resolut sparkede bolden i mål.

Cheftræner Christian Hansen var rigtig glad for sejren og de 3 point, men kunne dog også finde hullerne i osten:

- Nu har vi efterhånden mødt Randers nogle gange, og for første gang siden vi kom i Ligaen, trak vi det længste strå mod dem. Randers spiller en direkte form for fodbold, hvor de kommer buldrende i 2. bolde-spillet, og her løste vi ikke den intensitet godt nok. Generelt lavede vi alt for mange tekniske fejl, og vi holdt slet ikke godt nok fast i bolden. Derfor var det dejligt at se det store hjerte, som vi bragte ind i kampen. Vi stod sammen som en enhed og var skarp på vores muligheder, men vi skal blive langt bedre, end vi var i dag, og derfor glæder vi os til mandag, hvor vi igen kan dygtiggøre os på træningsbanen, siger Christian Hansen.

AC Horsens - Randers 2-0 (1-0)
44’ - 1-0 - Jashar Beluli
85’ - 2-0 - Jetmir Beluli (Magnus Isager)