Flot opbakning til børnestormøde

06.10.2023 14:41

Samarbejdsklubberne i Insero Klubsamarbejdet bakkede flot op om børnestormødet, og det gav en rigtig god dialog.

Det var Fanbaren The Long Field Road, der dannede rammen om børnestormødet i onsdags, og det blev et par timer med oplæg, dialog og masser af sparring.

AC Horsens’ talentchef Martin Bloch bød velkommen og fortalte kort om baggrunden for mødet, inden han gav bolden videre til Peter Davies fra DBU Jylland, som blandt andet kom ind på DBU’s børnestrategi, forudsætningerne for at blive DBU Børneklub og krydrede oplægget med et par gode cases, som deltagerne fra samarbejdsklubberne kunne blive stillet overfor, og det gav en god dialog.

Séamus Peare Bartholdy rundede dagen af med at fortælle om de mange muligheder, AC Horsens tilbyder klubberne i Insero Klubsamarbejdet.

Martin Bloch glæder sig over det store engagement blandt deltagerne.

- Det er fantastisk at afholde et møde med deltagere, der brænder for børnetræning og gode miljøer, og vi havde en fin dialog om mange ting. Vi forsøger hele tiden at skærpe samarbejdet med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, så vi kan skabe de bedst mulige betingelser for alle parter, og vi kommer gerne ud i klubberne. De er også altid velkommen til at kontakte os, hvis de har input eller har brug for vores hjælp, siger Martin Bloch.

Herunder kan du se en video fra børnestormødet.