Hillerød sejrede på Nordstern Arena Horsens

27.10.2023 17:43

Anders K. Jacobsen bragte AC Horsens foran mod Hillerød, men gæsterne vendte kampen og vandt med 3-1.

AC Horsens indkasserede sæsonens andet nederlag på hjemmebane i NordicBet Ligaen, da Hillerød vandt med 3-1.

Det gule hjemmehold fik ellers en ønskestart, da Anders K. Jacobsen fejrede sin fødselsdag ved at sende kuglen i kassen efter flot forarbejde af Jacob Buus.

Desværre bragte gæsterne balance i regnskabet efter en halv times spil, da Valdemar Schousboe dukkede op ved bageste stang og sendte bolden i nettet.

AC Horsens havde et par store omstillingsmuligheder efter pausen, men det løb desværre ud i sandet.

I stedet bragte indskiftede Martin Al-Atlassi Hillerød foran i det 77. minut.

Frederik Heiselberg huggede bolden på stolpen et par minutter senere, og Aron Sigurdarson sendte et frispark på overliggeren, men marginalerne var ikke på hjemmeholdets side.

Sebastian Pingel lukkede kampen i overtiden, da han scorede på et straffespark.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 3. november, når AC Horsens møder HB Køge på Capelli Sport Stadion. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

Næste hjemmekamp er fredag den 10. november klokken 19.00, når AC Horsens møder FC Fredericia på Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til den næste hjemmekamp.

AC Horsens - Hillerød 1-3 (1-1)
1-0 Anders K. Jacobsen (14.)
1-1 Valdemar Schousboe (32.)
1-2 Martin Al-Atlassi (77.)
1-3 Sebastian Pingel (90.)

AC Horsens: Delac, Buus (Kristensen, 85.), Stanisic, Reese (Saine, 85.), Ekeroth, Larsen (Heiselberg, 70.), Opondo, Ankersen, Sigurdarson, Just, Jacobsen.

Hillerød: Lykke, Sharif, Witt, Arndal-Lauritsen, Bøje-Larsen, Schmidt, Grandt, Arndal (Pedersen, 85.), Pingel, Hassan (Ahmad, 66. Al-Atlassi, 70.), Schousboe (Julø, 86.)

Advarsel, AC Horsens: Opondo (74., 81.), Ekeroth (90.), Heiselberg (90.), Delac (90.)