Nederlag i Vendsyssel

19.10.2023 19:55

Elijah Just scorede et flot solomål, men det var ikke nok til point.

For under en måned siden vandt AC Horsens med 3-1 over Vendsyssel FF, men i dag tog værterne revanche med en 2-1 sejr i Hjørring.

Vendsyssel FF bragte sig foran i det 39. minut, da Lucas Jensen opsnappede en gul aflevering og sendte bolden mellem benene på Matej Delac.

De gule højdepunkter begrænsede sig i de første 45 minutter til en kvalificeret afslutning fra Anton Ekeroth og en fremragende tilbageløb af Jacob Buus, der bremsede en Vendsyssel-omstilling.

AC Horsens kom noget bedre ud til 2. halvleg, og halvanden minut inde i halvlegen huggede Aron Sigurdarson en lidt tilfældig bold over kassen.

Matej Delac viste klassen i det 55. minut, da han mesterligt reddede Lasse Steffensens hovedstød.

Elijah Just bragte balance i regnskabet tre minutter senere, da han skar ind i banen fra højre side og klappede bolden i nettet ved nærmeste stolpe.

Glæden varede dog kun i en håndfuld minutter, for så scorede Oscar Buch til 2-1.

Moses Opondo trådte i karakter to gange inden for et par minutter, da han først satte sig igennem i venstresiden og serverede bolden for Jakob Ankersen, der brændte det store tilbud.

Kort efter forsøgte Opondo sig selv, men han skød lige på målmanden.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal i kamp igen fredag den 27. oktober, når AC Horsens møder Hillerød på Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

Vendsyssel FF – AC Horsens 2-1 (1-0)
1-0 Lucas Jensen (39.)
1-1 Elijah Just (58.)
2-1 Oscar Buch (63.)

AC Horsens: Delac, Buus, Stanisic, Reese, Ekeroth, Ejupi (Just, 46.), Larsen, Ankersen (Nehmé, 86.), Sigurdarson (Kristensen, 86.), Opondo, Jacobsen.

Vendsyssel FF: Sørensen, Frantsen, Greve, Nielsen, Hannesbo, Okosun, Lange, Øhlenschlæger (Braithwaite, 84.), Buch (Lunding, 80.), Steffensen (Dalügge, 80.), Jensen (Jakobsen, 84.).

Advarsel, AC Horsens: Ejupi (22.)

Advarsel, Vendsyssel FF: Nielsen (41.), Greve (50.)