Sigurdarson lynede to gange i 2-1 sejr over Randers FC

11.10.2023 12:56

AC Horsens var bedst i dagens træningskamp mod kronjyderne og vandt fortjent.

Regnen silede ned over Cepheus Park Randers, der onsdag eftermiddag dannede rammen om træningskampen mellem Randers FC og AC Horsens, og det var de gulklædte gæster, der slap bedst fra opgaven.

Aron Sigurdarson og Marinus Larsen testede Randers-målmanden med et par kvalificerede skud i det 19. og 27. minut, men han leverede to flotte redninger.

Moses Opondo afsluttede et flot angreb i det 35. minut, da han sendte bolden over kassen fra sin position i feltet, og det lugtede af en scoring til gæsterne. Den faldt fire minutter senere, da Søren Reese brød Randers-opspillet og førte bolden fremad, inden han på det helt rigtige tidspunkt fandt Aron Sigurdarson, der klappede bolden i nettet via stolpen.

Efter pausen udlignede værternes Mustapha Ubandoma, men glæden varede kun i 12. minutter, inden Aron Sigurdarson elegant bragte AC Horsens foran med 2-1. Hjalte Toftegaard hoppede elegant over en bold fra Marinus Larsen, og den landede hos Sigurdarson, der scorede ved den nærmeste stang.

AC Horsens: Bobjerg, Buus (Wagner, 76.), Stanisic, Reese (Saine, 60.), Ekeroth, Ejupi (Heiselberg, 46.), Larsen, Opondo (Edmilson, 60.), Sigurdarson, Ankersen (Nehmé, 60.), Jacobsen (Toftegaard, 60.)