Sjældent nederlag på Nordstern Arena Horsens

06.10.2023 19:43

AC Horsens havde inden dagens kamp mod AaB ikke tabt på hjemmebane i NordicBet Ligaen, men gæsterne brød den stime med en 4-1 sejr.

Spillerne kunne gå på banen til et talstærkt og helt gulklædt stemningsafsnit, der bakkede flot op gennem hele kampen.

Desværre var det gæsternes fans, der kunne juble i det ottende minut, da Sebastian Otoa lidt tilfældigt kunne prikke bolden i kassen. Otoa scorede igen i forbindelse med et hjørnespark, hvor AaB satte sig bedst igennem i duellerne.

Livlige Elijah Just forsøgte sig et par gange fra distancen, men uden at det for alvor blev farligt, og i den anden ende testede Melker Widell træværket.

Lige inden pausefløjtet fik Søren Reese en gylden mulighed for at heade bolden i kassen, men han blev kantet og fik ikke ordentlig ram på bolden.

En håndfuld minutter inde i 2. halvleg fandt Jacob Buus Anders K. Jacobsen med en fin stikning, men Posavec kom godt ud af sit mål og klarede afslutningen.

Younes Bakiz scorede til 3-0 på straffespark efter 53 minutter spil.

Et kvarters tid senere lagde Frederik Heiselberg bolden fremragende af i venstresiden og tog et godt løb ind i feltet, hvor Aron Sigurdarson fandt ham med et godt indlæg. Heiselberg afsluttede akrobatisk første gang og endnu en gang sekundet efter, men det var ikke nok til at få netmaskerne til at blafre.

Seks minutter senere faldt reduceringen, da Angelo Nehmé satte turboen til i venstresiden, og han serverede et fladt indlæg til Anders K. Jacobsen, der kvitterede ved at klappe kuglen i kassen.

Det gav håb hos hjemmepublikummet, men Pedro Ferreira lukkede kampen med målet fire minutter før tid.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens skal først i kamp igen torsdag den 19. oktober, når AC Horsens møder Vendsyssel FF på udebane. Læs mere om udebaneturen på achorsens.dk i næste uge.

AC Horsens – AaB 1-4 (0-2)
0-1 Sebastian Otoa (8.)
0-2 Sebastian Otoa (23.)
0-3 Younes Bakiz (54.)
1-3 Anders K. Jacobsen (73.)
1-4 Pedro Ferreira (86.)

AC Horsens: Delac, Buus, Stanisic, Reese, Ekeroth (Nehmé, 71.), Ejupi (Sigurdarson, 63.), Larsen (Saine, 63.), Ankersen (Heiselberg, 63.), Just, Opondo, Jacobsen.

AaB: Posavec, Jørgensen, Kramer, Thelander, Otoa, Caballo (Andersen, 64.), Højholt, Odada (Ferreira, 76.), Widell (Ahlmann, 64.), Toku (Bakiz, 46.), Ross (Prica, 65.).