Skuffende nederlag til Hvidovre i Future Cup

09.10.2023 15:53

Nicolai Geertsen scorede begge mål i 2-0 sejren.

AC Horsens leverede en skuffende præstation i dagens opgør mod Hvidovre IF, der kunne rejse hjem med alle tre point.

1. halvleg bar præg af, at hjemmeholdet ikke var afstemt i den defensive organisation, og ”de gule” var ikke aggressive nok i hverken duellerne eller i nedfaldet. Der var tilløb til et par gode omstillingsmuligheder før pausen, men tingene blev ikke gjort færdigt, og der blev truffet forkerte beslutninger.

AC Horsens var bagud med 1-0 ved pausen og lavede en formationsændring, hvilket smittede positivt af på defensiven. Hvidovre fik ikke held med hverken gennembrudsspillet eller opbygningsspillet i 2. halvleg.

AC Horsens fik i flere tilfælde skabt overtal på siderne og kom frem til indlæg, men den sidste kvalitet manglede enten i indlægget eller i løbet ind i feltet.

Gæsternes Benjamin Meibom blev præsenteret for sit andet gule kort i det 72. minut, men det kunne værterne desværre ikke profitere af.

Alt i alt var det en skuffende præstation, men det er værd at fremhæve Alexander Ludwig for en solid præstation, og Angelo Nehmé var den farligste mand for AC Horsens.

AC Horsens: Hermansen (Bjerregaard, 28.), Wagner, Saine, Ludwig, Roslyng (Victor, 28.), Nehmé, Edmilson, Kolici (Rosenberg, 59.), Toftegaard, Jallow (Oscar Mandrup, 72.), Heiselberg (Beluli, 46.)