Tre forrygende dage på Rema 1000 Fodboldskole

19.10.2023 06:46

Bolden ruller igen den 25., 26. og 27. marts, når der igen er fodboldskole for drenge og piger på Nordstern Arena Horsens.

Onsdag den 18. oktober kunne AC Horsens sætte punktum for tre forrygende dage på Rema 1000 Fodboldskole, og det har været tre dage med masser af fodbold, hygge, kammeratskab og fairplay på banerne på Nordstern Arena Horsens.

Trænere og spillere fra Akademiet har gjort et stort stykke arbejde på træningsbanen, og de mange gode øvelser har gjort dagene spændende for børnene, der har været koncentrerede og engagerede.

Det helt store højdepunkt kom allerede på førstedagen, da førsteholdsspillerne gik fra bane 2 til bane 3 for at skrive autografer til børnene, og de gav sig god tid til at tale med dem og stille op til selfies. Der blev skrevet på autografkort, trøjer, strømper, tasker og fodboldstøvler, og det var dejligt at se begejstringen hos børnene.

Tirsdag fortalte Angelo Nehmé om sin vej fra Akademiet til førsteholdet, da børnene var samlet i fanbaren The Long Field Road, og Inhouse Studios tog vanen tro gode gruppebilleder af børnene inde på stadion. Billederne ligger på AC Horsens’ Facebookside.

Onsdag var der populært besøg af Paradis, og børnene kunne vælge mellem tre lækre varianter af isen, hvilket var et stort hit. Der var julelys i øjnene, da de alle fik overrakt en pokal.

AC Horsens kunne ikke have arrangeret fodboldskolen uden de loyale samarbejdspartnere Rema 1000 og Velux, som fortjener en stor tak.

Bolden ruller på fodboldskolen igen mandag den 25. marts, tirsdag den 26. marts og onsdag den 27. marts, så sæt X i kalenderen allerede nu.