17-årige Toftegaard blev matchvinder i Helsingør

24.11.2023 21:25

AC Horsens vandt med 2-1 over FC Helsingør, og Hjalte Toftegaard afgjorde kampen i 2. halvleg.

For tre uger siden var Hjalte Toftegaard for første gang i startopstillingen for AC Horsens, og han kvitterede med en overbevisende indsats.

Fredag aften startede han igen på banen, og han leverede igen en rigtig fin indsats gennem hele kampen. I dag kom hans første mål også for førsteholdet, da han klappede bolden i kassen via den ene opstander til 2-1.

Dagens første mål faldt i det 12. minut, da Jakob Ankersen scorede på et straffespark begået mod Moses Opondo. Målmanden havde handsken på Ankersens forsøg fra pletten, men han kunne ikke forhindre bolden i at ryge ind over stregen.

Glæden varede dog kun i et par minutter, for den tidligere AC Horsens-angriber Oliver Drost scorede direkte på frispark i det 14. minut.

Kampens afgørelse faldt, da Hjalte Toftegaard scorede til slutresultatet 2-1 i forbindelse med et hjørnespark.

FC Helsingør formåede aldrig at svare igen, og dermed kunne AC Horsens rejse hjem med alle tre point.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens runder efterårssæsonen af med opgøret mod Hobro IK fredag den 1. december klokken 19.00 på Nordstern Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

FC Helsingør – AC Horsens 1-2 (1-1)
0-1 Jakob Ankersen (12.)
1-1 Oliver Drost (14.)
1-2 Hjalte Toftegaard (64.)

AC Horsens: Delac, Ankersen, Stanisic (Saine, 90.), Ludwig, Reese, Ekeroth, Larsen (Ejupi, 55.), Toftegaard, Just (Buus, 87.), Heiselberg (Jacobsen, 55.), Opondo (Sigurdarson, 55.).

FC Helsingør: Ibsen, Knudsen, Elmelund, Enghardt, Brems (Marcus, 65.), Karlsen (Dupont, 74.), Norouzi, Christensen (Johansson, 86.), Hasani (Schoop, 74.), Etim (Christensen, 86.), Drost.

Advarsel, AC Horsens: Buus (90.)

Advarsel, FC Helsingør: Ibsen (11.), Karlsen (27.)