Belulis flotte mål var ikke nok til point i Silkeborg

06.11.2023 14:30

Jashar Beluli reducerede til 1-2 mod Silkeborg IF, der vandt dagens Future Cup-kamp med 3-1.

Det var JYSK Park i Silkeborg, der dannede rammen om dagens kamp mellem Silkeborg IF og AC Horsens i Future Cup, og værterne vandt fortjent.

Det unge AC Horsens-mandskab havde det svært i 1. halvleg mod et stærkt hjemmehold, der kom foran allerede efter en håndfuld minutter.

Silkeborg IF kom foran med 2-0 efter en times spil, inden Jashar Beluli reducerede et par minutter senere, da han huggede bolden op i krydset.

AC Horsens var mere på bolden efter pausen, men alt i alt var det en fortjent sejr til værterne, der scorede til 3-1 i det 72. minut.

Alexander Ludwig fremhæves for en stærk indsats og en topprofessionel indstilling, Jashar Beluli roses for sin omgang med bolden og det flotte mål, og Frederik V. Kristensen fyldte meget på midtbanen.

AC Horsens: Bobjerg, Wagner, Ludwig, Roslyng (Risager, 66.), A. Mandrup (Victor, 66.), Nehmé, Rosenberg, Kristensen, Edmilson (Vestergaard, 46.), Beluli, Jallow (O. Mandrup, 13., Osmani, 74.)).