AC Horsens ansætter Alexander Grøne Larsen som U14-assistenttræner

19.12.2023 15:35

Alexander Grøne Larsen kommer til Langmarksvej med spændende kompetencer og bliver en klar styrkelse af trænersetuppet på Akademiet.

AC Horsens arbejder hele tiden på at styrke og videreudvikle talentudviklingen på Akademiet, og klubben har taget endnu et vigtigt skridt med halvtidsansættelsen af Alexander Grøne Larsen som assistenttræner for U14-holdet.

Alexander Grøne Larsen er uddannet lærer og Cand.scient. i Idræt fra Aalborg Universitet, og han arbejder i øjeblikket som talentscout for DBU, hvor han er er ansvarlig for at identificere og rekruttere de største talenter på U13 og U14.

AC Horsens’ talentchef Martin Bloch glæder sig over ansættelsen af Alexander Grøne Larsen.

- Alexander kommer til fra Aalborg med en stærk teoretisk baggrund som Cand.scient. i Idræt med speciale indenfor Talent ID, og han kommer til at supplere vores i forvejen dygtige akademitrænere med høj fodboldfaglighed og frem for alt store menneskelige kompetencer, hvilket matcher maksimalt på vores klubværdier – en kvalitet som vi vægter meget højt i AC Horsens, fortæller Martin Bloch og fortsætter:

- Samtidig bliver han en vigtig brik i vores fortsat målrettede fokus indenfor den individuelle træning og vores bestræbelser på, hele tiden, at gøre spillernes udviklingsplaner ”levende” i dagligdagen”. Endelig vil han blive synlig for vores samarbejdsklubber ift. udvikling af børnemiljøerne, hvor han med sin erfaring og viden kan være en kompetent medspiller ift. udviklingen af dette vigtige område på Akademiet, lyder det fra Martin Bloch.

Alexander Grøne Larsen møder ind på Akademiet til sin første arbejdsdag torsdag den 4. januar 2024.

- Jeg har først og fremmest valgt at blive en del af AC Horsens, fordi jeg deler klubbens værdier som træner og menneske, og AC Horsens har et stærkt talentudviklingsmiljø, som jeg gerne vil være en del af. Jeg kunne tydeligt mærke, at Martin Bloch og den sportslige ledelse ville have mig, og de har været meget grundige, så det betyder også meget. Jeg er uddannet lærer og har en kandidat i Idræt, så jeg kommer med en tung teoretisk baggrund inden for fodbold og idræt. Jeg lægger meget vægt på relationer, og jeg møder spillerne i øjenhøjde, så vi kan udvikle dem til de bedst mulige spillere og mennesker, siger Alexander Grøne Larsen.