Christian Levy Rasmussen målmand

AC Horsens henter målmandstalent i AB

06.12.2023 14:00

Talentfulde Christian Levy Rasmussen bliver en del af U19-truppen.

AC Horsens har forstærket U19-truppen ved at hente 188 centimeter høje Christian Levy Rasmussen, der skifter fra AB med øjeblikkelig virkning.

Den talentfulde keeper har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025, og han flytter hurtigst muligt til Horsens, hvor han skal fortsætte med sin STX-uddannelse.

Sportschef Niels Erik Søndergård glæder sig over, at AC Horsens har formået at tiltrække endnu en talentfuld spiller.

- Vi har et meget velfungerende akademi og har vel aldrig stået stærkere, når det gælder talentudvikling i Horsens, hvor vi blandt andet kan tilbyde en fantastisk kobling mellem fodbold og uddannelse. Vi er rigtig glade for, at vi endnu engang har formået at tiltrække et stort talent fra den anden ende af landet, og vi glæder os til at arbejde med Christian her i AC Horsens, siger Niels Erik Søndergård.

Oliver Bach Sørensen er målmandstræner på Akademiet, og han giver Christian Levy Rasmussen følgende skudsmål:

- Christian passer godt på den keeperprofil, vi har ledt efter. Han er en god dreng, der passer godt ind i klubben, og han er en målmand, der er stærk i luftspillet, han virker pasningssikker, god under pres, har rigtig gode reflekser og er meget eksplosiv. Han havde et godt træningsophold her, hvor han gjorde et fint indtryk, og jeg er kun blevet bekræftet i det, når jeg har set hans U17- og U19-kampe på Wyscout, siger Oliver Bach Sørensen.

Christian Levy Rasmussen har tidligere repræsenteret FA 2000 og HIK, inden han skiftede til AB for tre måneder siden, og nu skal han tage de næste skridt i det gode miljø på Langmarksvej.

- Jeg har valgt at skifte til AC Horsens, fordi jeg godt kan lide sammenholdet og træningsmiljøet i klubben, og jeg fik en wow-følelse, da jeg var herovre for at træne med. Det er en arbejderklub med mange af de værdier, jeg sætter pris på, og jeg tror på, at jeg kan udvikle mig her, så jeg kan nå mine mål om at blive ungdomslandsholdsspiller og professionel fodboldspiller, siger 17-årige Christian Levy Rasmussen.