Julehilsen 2023

22.12.2023 06:19

AC Horsens ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Kære sæsonkortholdere, fans, sponsorer og samarbejdspartnere,

Alle i og omkring AC Horsens ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Først og fremmest skal der lyde en stor tak for opbakningen gennem hele 2023, hvor vi har oplevet op- og nedture sammen.

Vi kan se tilbage på et år, hvor vi ikke har præsteret som ønsket på banen, men vi har taget de lange briller på og er allerede i fuld gang med forberedelserne til et spændende forår. 

På generalforsamlingen i november erhvervede Carlisle Capital aktiemajoriteten i AC Horsens, og vi går som klub en spændende fremtid i møde. Allerede i det kommende transfervindue vil der være stor aktivitet, og vi glæder os til at få truppen helt på plads.

Vores cheftræner Joakim Persson og hans stab har givet førsteholdsdebut til unge spillere som Angelo Nehmé, Hjalte Toftegaard og Frederik Roslyng i 2023, og det er et meget godt udtryk for det gode arbejde, ledere, trænere og specialister udfører på Akademiet hver eneste dag. Vi har en klar ambition om at udvikle vores akademispillere til at blive så dygtige, at de banker døren ind til førsteholdstruppen, så vi er både glade og stolte, når de løber på banen.

I efterårssæsonens sidste to kampe løb vores spillere på banen i den nye sorte udebanetrøje fra hummel, og de har været meget populære fra dag ét. Udlandet har også fået øjnene op for det flotte design, og vi har sendt trøjer til England, Sverige, Tyskland, Spanien, USA, New Zealand, og Frankrig. Forhåbentlig ligger der også mange trøjer under juletræerne den 24. december, og hvis man ikke lige nåede at bestille en i første omgang, så kan de købes via sport24.dk.

Julen er en tid, hvor mange får mulighed for at skrue ned for blusset og være sammen med familie og venner, og det er vi mange, der ser frem til. Der er desværre også alt for mange, der ikke nødvendigvis forbinder julen med glæde og overskud, for mange familier bliver presset af de mange forventninger og ønsker i julen. Vi bidrager igen i år til, at familier får en bedre jul gennem julehjælpen.dk, for som byens klub skal vi være klar til at tage socialt ansvar, når vi bliver kontaktet af seriøse organisationer med et godt formål, og hvis vi kan give en hjælpende hånd til, at familier og børn får en god jul, så er vi klar til det.

Vi har igen i år fået en forrygende flot opbakning fra de mange frivillige, der er med til at få hjulene til at køre rundt på kampdage, og når vi afholder arrangementer, og det er vi dybt taknemmelige for. 

Med de ord ønsker vi jer alle en glædelig jul og et godt nytår!

Kontoret er lukket fra den 22. december til og med 2. januar (begge dage inklusiv), og vi møder igen onsdag den 3. januar 2024.

Med venlig hilsen
AC Horsens