AC Horsens delte med Hobro IK i første test

16.01.2023 15:16

Jashar Beluli scorede det gule mål.

AC Horsens fik en sløj start på dagens træningskamp mod Hobro IK, der helt korrekt blev tilkendt et straffespark allerede efter halvandet minut, og den tidligere AC Horsens-spiller Muamer Brajanac scorede fra pletten, selvom nyankomne Samuel Brolin havde den ene handske på.

Det var svært at finde højdepunkter i en 1. halvleg, der ikke bød på flere chancer, men Anders K. Jacobsen havde et udmærket forsøg fra en spids vinkel i det syvende minut.

AC Horsens havde flere hjørnespark, men helt farligt blev det ikke før pausen.

Aron Sigurdarson blev sendt på banen fra 2. halvlegs start, og islændingen klædte det gule mandskab med sit chanceskabende spil. Der var blot spillet seks minutter, før han forsøgte sig med et godt hug, og fire minutter senere klappede han bolden over fra tæt hold.

Sigurdarson havde også en fod med i udligningen, da han fandt Jashar Beluli med en lækker ydersideaflevering. Beluli måtte se målmanden redde afslutningen, men han var selv over returen, som han sendte i netmaskerne.

To minutter senere banede godt forarbejde af Sigurdarson og Hannesbo til endnu en god mulighed for Beluli, der måtte se keeperen nappe skuddet.

Det begyndte at trække op til en 2-1 scoring til hjemmeholdet, men den kom ikke trods et par gode hovedstødschancer til Sigurdarson og Makienok.

AC Horsens spiller træningskamp igen på fredag den 20. marts klokken 14.30, når AaB kommer på besøg.

AC Horsens’ startopstilling: Brolin (Bobjerg, 46.), Iyede (Makienok, 62.), Gomez (Lassen, 46.), Kiilerich (Riisgaard Jensen, 46.), Gindeberg (Stagaard, 46.), Musonda (Hannesbo, 46.), Gemmer (Drachmann, 46.), Kruse (Isager, 62.), Just (Santos, 46.), Opondo (Sigurdarson, 46.), Jacobsen (Beluli, 46.).