AC Horsens indgår aftale med målmandstalent

18.01.2023 09:06

William Riisberg Hansen fejrede sin 15-års fødselsdag ved at skrive under på en aftale med AC Horsens.

Talenterne på Akademiet er så småt gået i gang med at forberede sig på et forår med masser af træningspas, kampe og godt kammeratskab.

William Riisberg Hansen er en af dem, der bruger meget af sin tid på fodbold, og han vogter målet for U15-holdet.

I går blev han 15 år, og det fejrede han blandt andet ved at indgå en treårig aftale med AC Horsens, som han har repræsenteret siden U13, hvor han skiftede fra FC Skanderborg.

- William er den første i årgang 2008, som vi tilbyder en aftale, og det er helt i tråd med vores strategi om, at vi i ledergruppen vurderer de største talenter i hver årgang og tager en beslutning om, hvorvidt vi skal tilbyde en aftale. Når vi indgår en treårig aftale med William, så er det fordi, vi ser et stort potentiale i ham, og fordi han har spændende forudsætninger for at blive en rigtig god målmand på sigt. Han er meget verbalt stærk, og han er en god leder, der læser spillet godt og er dygtig i en mod en-situationerne. Han har en god allround basispakke som målmand, og han er en vellidt holdkammerat, der arbejder godt efter vores værdier, og det er også vigtigt, siger sports- og talentchef Niels Erik Søndergård.

William Riisberg Hansen er glad for at være en del af Akademiet, og han er stolt over aftalen med AC Horsens.

- Det er mega fedt og noget, jeg længe har tænkt på, og det er en drøm, der går i opfyldelse, for jeg elsker at være i klubben. For mig er det en stor ting at være en del af Akademiet, der fungerer rigtig godt uddannelsesmæssigt og fodboldmæssigt, og jeg trives meget bedre, når jeg har træning i skoletiden. Det gør, at jeg føler mig mere klar i skolen. Jeg kommer jo fra Skanderborg, og det var lidt nervepirrende at skifte til AC Horsens, men det var også spændende at møde nye holdkammerater. Der gik ikke lang tid, før vi kom godt ud af det med hinanden, og det har været nemt at falde til blandt spillere og trænere. Min ambition er, at jeg i slutningen af aftalen skal træne med førsteholdet og måske spille kampe, hvis det går godt, men ellers vil jeg spille fast på U19 og gøre mit bedste hver dag, siger William Riisberg Hansen.