Bliv klogere på Partizan Beograd

26.01.2023 12:01

Opgøret fløjtes i gang klokken 11.00 lokal tid.

AC Horsens har krydret opstarten med to træningskampe indtil videre, og det er blevet til to uafgjorte kampe mod Hobro IK og AaB.

Fredag den 27. januar får ”de gule” mulighed for at sætte årets første sejr ind på kontoen, når det gælder opgøret mod det serbiske storhold Partizan Beograd på det anlæg, hvor AC Horsens-spillerne træner på daglig basis i tyrkiske Belek.

Det serbiske storhold har et pokalskab, de fleste klubber vil sende lange blikke efter, og det bliver en god matchning for AC Horsens, der har vist lovende takter i opstarten.

AC Horsens’ mangeårige samarbejdspartner BC Emballage har endnu engang vist flot opbakning og gjort det muligt at livestreame begge træningskampe i Tyrkiet via AC Horsens’ Youtube-kanal. Kampstart er klokken 11.00 lokal tid (09.00 dansk tid).

AC Horsens’ videoanalytiker Thomas Thinggaard har kigget lidt nærmere på Partizan Beograd og udpeget følgende profiler:

Nummer 18: Fousseni Diabate, venstrebenet højre kant. Fart og god dribler (75 kampe i den bedste tyrkiske række - 15 kampe for Leicester i PL).

Nummer 10: Bibras Natcho, dygtig pasningsspiller med begge ben både korte og lange pasninger.

Nummer 72: S. Urosevic, teknisk dygtig venstreback, der har et godt spark.

Nummer 11: Ricardo Gomes, angriber, dygtig afslutter, god bevægelse i feltet (11 mål i 19 kampe i denne sæson - 53 mål i 83 kampe i alt).

Nummer 5: Igor Vujacic, fysisk stærk stopper (25 landskampe for Montenegro).

Nummer 15: Ljubomir Fejsa, teknisk dygtig central midt (spillet 169 kampe for Benfica).

Nummer 9: Queensy Menig, teknisk dygtig kant, der kan spille både bredt og i mellemrum, dribler og afslutter godt med begge ben (Spillet for Ajax og Twente).

Derudover har Partizan Beograd Andrija Pavlovic med nummer 20 på ryggen, og han har en fortid i FC København og Brøndby IF.