Kruse og Just løb længst i biptest

09.01.2023 12:25

Det var David Kruse og Elijah Just, der viste sig som spillerne med de bedste lunger.

I sidste uge tog AC Horsens’ spillere og trænere hul på opstarten frem mod forårssæsonen, og i dag fejrede spillerne opstartens uge to med den berømte – og for nogen – berygtede biptest på bane 2.

Regnen silede ligeså stille ned over kunstgræsbanen, da spillerne gik i gang, og det var tydeligt, at de er kommet tilbage fra ferie i god forfatning.

I den ene ende af banen kunne målmandstræner Lars Winde og fysioterapeut Mads Damgaard arbejde med Matej Delac, der endelig er tilbage på (kunst)græs efter sin operation, og glæden var stor hos den kroatiske målmand. Nu skal der stille og roligt bygges på, så han bliver mere og mere klar til at indgå i fuld træning på et tidspunkt.

Den legendariske biplyd gjaldede ud over bane 2, og spillerne gav sig fuldt ud, David Kruse blandede sig som sædvanligt helt i toppen, da feltet begyndte at falde fra, og i dag fik han selskab af Elijah Just, der fulgte med hele vejen, og de to løb lige langt.

Resten af denne uge står på en enkelt fridag og ellers træningspas alle dage, og på mandag spiller ”de gule” årets første træningskamp, når Hobro IK gæster Nordstern Arena Horsens klokken 13.00.