Opstarten byder blandt andet på træningslejr i Tyrkiet

03.01.2023 10:50

AC Horsens rejser til Tyrkiet den 24. januar og er tilbage på dansk jord igen den 2. februar.

Superligabolden ligger stille frem til søndag den 19. februar, hvor AC Horsens sparker forårssæsonen i gang med braget mod Brøndby IF på Brøndby Stadion.

AC Horsens nåede at spille træningskampe mod AGF og Red Bull Leipzig inden juleferien, og torsdag den 5. januar møder spillerne ind til årets første træning på Nordstern Arena Horsens.

Efter et par uger med få fridage og mange træningspas venter årets første træningskamp mod Hobro IK, der kommer til Horsens med de tidligere AC Horsens-spillere Frederik Mortensen og Muamer Brajanac mandag den 16. januar klokken 13.00.

Fredagen efter – den 20. januar klokken 14.30 – møder AC Horsens AaB på Nordstern Arena Horsens, og så skal der gøres klar til træningslejren i Tyrkiet. Der er afgang tirsdag den 24. januar, og de mange træningspas i forhåbentlig godt vejr vil blive krydret med to træningskampe mod FK Partizan Beograd og FC Zorya Luhansk fra Ukraine.

Der arbejdes desuden på en træningskamp mod svenske Kalmar FF.

AC Horsens har følgende kampe tilbage i grundspillet:

Søndag den 19. februar klokken 18.00: Brøndby IF – AC Horsens

Søndag den 26. februar klokken 14.00: AC Horsens – Viborg F.F.

Fredag den 3. marts klokken 19.00: AGF – AC Horsens

Søndag den 12. marts klokken 16.00: AC Horsens – FC København

Søndag den 19. marts klokken 15.00: Lyngby – AC Horsens

Billetsalget til hjemmekampene mod Viborg F.F. og FC København er i fuld gang. Klik her for at gå direkte til billetsiden.