Sigurdarson blev matchvinder mod Partizan Beograd

27.01.2023 12:26

AC Horsens’ islandske offensivspiller scorede kampens eneste mål i det 53. minut.

AC Horsens spillede opstartens tredje træningskamp fredag den 27. januar, og det var det serbiske storhold Partizan Beograd, der var modstanderholdet.

Det blev en god matchning for ”de gule”, der trak sig sejrrigt ud af kampen efter Aron Sigurdarsons scoring i det 53. minut.

1-0 sluttede kampen, og det kunne der ikke indvendes noget mod, for AC Horsens var det bedste hold, og det så meget lovende ud set med gule briller.

Serberne havde dårligt nået at komme på plads, før en gul hjørnesparkskombination blev farlig allerede i det første minut. I den anden ende agerede Lubambo Musonda redningsmand med en stærk forsvarsaktion i det 10. minut, og det efterfølgende hårde skud tog Samuel Brolin sig af.

To minutter senere måtte gæsterne have hjælp af overliggeren, da veloplagte Aron Sigurdarson forsøgte sig med et knaldhårdt skud.

(Biilederne ned gennem artiklen er venligst udlånt af Partizan Beograd).

Generelt kom AC Horsens rigtig godt ud til kampen, og man sad med en fornemmelse af, at de gulklædte spillere havde masser af overskud og dynamik til trods for mange træningspas i opstarten.

Partizan Beograd blev sjældent farlige, men serberne viste flot spil i det 38. minut, hvilket udmøntede sig i en cutback-aflevering og et skud, men Brolin reddede flot.

Jacob Buus startede som højre wingback og blev fra 2. halvlegs start flyttet over som venstre wingback, og han skulle kun bruge 20 sekunder, inden han udfordrede den serbiske keeper med et godt venstrebenshug. Et par minutter senere tog makkeren i modsat side – Thomas Santos – et uimodståeligt rush og sendte en bold i panden på Sigurdarson, der dog headede lige forbi.