AC Horsens indgår aftale med Mads Leth Thomsen

07.02.2023 09:58

Dagen efter sin 15-års fødselsdag skrev Mads Leth Thomsen under på en aftale med ”de gule”.

Forberedelserne til en spændende forårssæson er i fuld gang for talenterne på Akademiet, og Mads Leth Thomsen er en af de spillere, der træner hårdt og målrettet for at ramme topformen til turneringsstarten.

I søndags kunne Mads Leth Thomsen fejre sin 15-års fødselsdag, og i går, mandag, fik han en forsinket fødselsdagsgave i form af en treårig aftale med AC Horsens.

Mads Leth Thomsen kommer fra samarbejdsklubben Hatting-Torsted og blev en del af AC Horsens som U13-spiller.

Siden har han udviklet sig fantastisk, og det glæder sports- og talentchef Niels Erik Søndergård, at Mads Leth Thomsen har indgået en aftale.

- Mads Leth Thomsen er et stort talent og en rigtig god dreng med gode værdier. Han er fodboldintelligent og en klog spiller med et fantastisk øje for spillet, og det gør ham i stand til at sætte sig selv og andre spillere i scene. Han kommer fra vores gode samarbejdsklub Hatting-Torsted, der igen har udviklet en dygtig ungdomsspiller, der er blevet kontraktspiller i AC Horsens, og det er vi glade for, for det er en del af vores strategi at indgå aftaler med de bedste, lokale talenter. Mads har selvfølgelig nogle ting, han skal arbejde videre med, og det fysiske aspekt er et af udviklingsområderne, men han har rigtig gode forudsætninger for at nå langt, fortæller Niels Erik Søndergård.

Mads Leth Thomsen er en del af AC Horsens’ talentfulde U15-hold, men han har allerede trænet og spillet træningskampe med U17.

Han er glad for, at han også de kommende tre år skal være en del af Akademiet.

- Det er dejligt, at AC Horsens viser mig tiltro med den her aftale, for jeg er glad for at være her og kan godt lide værdierne og trænerne, og det fungerer rigtig godt med skole og fodbold. Det er mega fedt at være en del af Akademiet, hvor vi lærer hinanden at kende på tværs af årgangene, og vi har fået et godt sammenhold på vores årgang. Mit mål er at blive professionel og forhåbentlig spille i udlandet på et tidspunkt, siger Mads Leth Thomsen.