AC Horsens inviterer til Samarbejdsklubbernes Dag

14.02.2023 11:52

Alle klubber i INSERO Klubsamarbejdet inviteres til kampen mod Viborg F.F. søndag den 26. februar klokken 14.00.

AC Horsens har et fremragende samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og ”de gule” vælger traditionen tro at invitere samarbejdsklubberne til fodbold på Nordstern Arena Horsens.

Det sker i forbindelse med årets første hjemmekamp mod Viborg F.F. søndag den 26. februar klokken 14.00, når AC Horsens tager imod Viborg F.F., og forhåbentlig bliver det med massiv opbakning fra tribunerne, for medlemmer, trænere og ledere fra samtlige samarbejdsklubber bliver inviteret gratis med til opgøret.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen håber, at rigtig mange samarbejdsklubber vælger at tage imod tilbuddet.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med klubberne i Insero Klubsamarbejdet, og det sætter vi enormt stor pris på i det daglige, hvor vi møder stor opbakning i alle henseender. Det er altid en stor fornøjelse at invitere til Samarbejdsklubbernes Dag, hvor børnene får mulighed for at hygge sig med holdkammerater, trænere og ledere til en spændende fodboldkamp på vores hjemmebane, siger Kristian Nielsen.

AC Horsens inviterer som sædvanligt indenfor i ACHibalds Corner, hvor der vil være sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. ACHibalds Corner finder du under Nordtribunen, og dørene åbner søndag den 26. februar klokken 13.00.

Hver samarbejdsklub har fået en voucherkode, og den skal man bruge for at hente billetten, så tag fat i din træner, trinleder, formand eller en anden fra klubben for at få voucherkoden.