AC Inside for sæsonkortholdere

20.02.2023 07:20

AC Horsens inviterer sæsonkortholderne med ind bag kulissen den 26. februar, når Viborg F.F. kommer på besøg.

Nordstern Arena Horsens danner rammen om forårets første hjemmekamp søndag den 26. februar, når Viborg F.F. kommer på besøg, og kampen fløjtes i gang klokken 14.00.

Allerede fra klokken 11.30 får de gule sæsonkortholdere mulighed for at varme op til kampen ved at deltage i AC Inside, der er et arrangement eksklusivt for sæsonkortholdere. De får mulighed for at høre et oplæg fra cheftræner Jens Berthel Askou, de får en rundvisning, der blandt andet omfatter omklædningsrummet, der er klar til kamp, og det flotte fitnesslokale, og rundturen slutter ved HfS-Caféen, hvor sæsonkortholdere som de første får mulighed for at købe den nye hjemmebanetrøje.

Rundvisningen slutter i fanbaren The Long Field Road, hvor sports- og talentchef Niels Erik Søndergård fortæller om transfervinduet og forårssæsonen, og den første genstand er gratis for alle deltagere.

Fanbaren åbner normalt to timer før kampstart, men søndag den 26. februar er der først åbent for alle fra klokken 13.00.

Programmet ser således ud:

Klokken 11.30: Mødetid ude foran The Long Field Road.
Klokken 11.35: Velkomst ved Jens Berthel Askou, der fortæller om dagens kamp og forårssæsonen i omklædningsrummet.
Klokken 11.45: Rundvisning v/Jonas Andersen (Omklædningsrum, banen, spillergang, fitness, 2. sal med mødelokaler, HfS-Caféen, hvor de får mulighed for at købe den nye spillertrøje og slutter i fanbaren).
Klokken 12.30: Rundvisningen er slut – den første genstand er gratis for alle deltagere.
Klokken 12.40: Niels Erik Søndergård i fanbaren og fortæller om transfervindue og forårssæsonen.
Klokken 13.00: Tak for i dag – fanbaren åbner for alle.
Klokken 14.00: AC Horsens – Viborg F.F.

Tilmelding skal ske ved at sende en mail til [email protected] 

Har du lyst til at deltage i AC Inside, men er du endnu ikke sæsonkortholder? Klik her for at læse mere om fordelene ved sæsonkort på abonnement.