God nyhed for de gule talenter: Velux bliver talentsponsor

24.02.2023 17:00

AC Horsens’ gode samarbejdspartner Velux opgraderer sponsoratet og bliver talentsponsor.

Når Martin Prince, Oscar Mandrup og Mads Leth tryller på AC Horsens’ U15-mandskab i den kommende sæson, så bliver det med Velux på maven.

AC Horsens har nemlig efter en konstruktiv og positiv dialog med Velux indgået en aftale om et talentsponsorat, og dermed opgraderer Velux den nuværende aftale, så virksomheden både bliver Partner Plus og talentsponsor.

Aftalen indebærer, at Velux bliver eksponeret på trøjerne på alle akademihold fra U13 til U19 og på trøjerne af alle deltagere på fodboldskolerne to gange om året. Hvis en akademispiller opnår debut på førsteholdet, udløser det en kontant talentbonus på 10.000 kroner fra Velux til arbejdet på Akademiet.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at Velux bliver en vigtig medspiller for Akademiet.

-Vi er både glade for og stolte over, at en lokal virksomhed som Velux har valgt at opgradere til Partner Plus og talentsponsor til gavn for unge fodboldspillere i Horsens og omegn. Vi har stærke værdier, som vi lever efter hver eneste dag, og det samme har Velux, der også sætter stor pris på talentfulde aktører. Vi har et godt og tæt samarbejde, og det bliver kun styrket fremadrettet, fortæller Kristian Nielsen.

Kristian Ekknud Justesen er Vice President Product Introduction ved Velux, og han sætter her et par ord på, hvorfor det er interessant for Velux at blive talentsponsor.

- AC Horsens har en stor betydning for byen og området, og betyder meget for horsensianerne – ikke mindst for børn og unge mennesker. Det vil vi som lokal virksomhed gerne være med til at bakke op om, og jeg glæder mig over, at vi kan være med til at støtte arbejdet på Akademiet og arbejdet med talentudvikling, som vi oplever, er i god fremgang. Der bliver arbejdet på en måde og efter nogle værdier, som vi kan se os selv i. Samtidig, har vi selv fokus på talentudvikling og øver os hele tiden i at blive endnu bedre til den disciplin. Derfor glæder vi os til samarbejdet, siger Kristian Ekknud Justesen.