Søren Jochumsen og Jesper Hansen

Kickoff bliver delt op i to events

10.02.2023 08:02

AC Inside og et sommerevent erstatter Kickoff.

AC Horsens har gennem flere år inviteret hele Horsens til Kickoff, og det har været arrangementer med fodbolden i centrum krydret med blandt andet musik og standup.

Nu har ”de gule” efter en grundig evaluering valgt at ryste posen lidt, og i år bliver Kickoff delt op i to events – AC Inside og et sommerevent.

AC Inside

AC Horsens inviterer alle klubbens sæsonkortholdere med ind bag kulisserne på en kampdag, når Viborg F.F. gæster Nordstern Arena Horsens søndag den 26. februar. Her bliver der blandt andet mulighed for at møde cheftræner Jens Berthel Askou, få en rundvisning på stadion og generelt høre lidt om, hvad der rører sig i klubben, når sports- og talentchef Niels Erik Søndergård runder arrangementet af.

Denne dag – den 26. februar – foregår en del af arrangementet i The Long Field Road, og derfor åbner fanbaren først klokken 13.00 for alle andre end sæsonkortholdere.

Hvis du har lyst til at deltage i AC Inside og endnu ikke er sæsonkortholder, så kan du købe sæsonkort på abonnement her.

Nuværende sæsonkortholdere skal tilmelde sig ved at skrive en mail til [email protected].

AC Inside for sponsorer

Samme dag som AC Inside for sæsonkortholdere, afholdes AC Inside for sponsorer. Arrangementet bliver afholdt som en forlængelse af VIP-arrangementet før kampen mod Viborg.

Som sponsor skal du tilmelde dig via dit Partner-login.

Sommerevent

AC Horsens inviterer hele Horsens til et brag af et sommerevent i begyndelsen af den nye sæson, og det vil foregå udenfor The Long Field Road. Program og detaljer afsløres her på achorsens.dk, når kampprogrammet er fastlagt.