Spektakulært Sigurdarson-mål blev afgørende mod AaB

20.02.2023 15:38

AC Horsens’ stærke islænding afgjorde kampen med et spark fra egen banehalvdel.

AC Horsens var inden dagens kamp mod AaB ubesejret i Future Cup, og det er ”de gule” stadig efter 1-0 sejren over nordjyderne.

Der var kampen igennem chancer til begge mandskaber, og det var de gulklædte gæster, der først viste tænder i det niende minut, da David Kruses langskud strøg mellem benene på keeperen og lige forbi stolpen. Minuttet efter var Mikkel Lassen tæt på i forbindelse med et hjørnespark, og to minutter senere var Jashar Beluli tæt på at score på en flot cutback-aflevering fra Jacob Buus.

Efter godt et kvarters spil havde Kristoffer Pallesen værternes første forsøg uden at score, og det kunne Emanta heller ikke i det 25. minut, da han havde en friløber. Marcus Bobjerg blev den store i duellen.

I det 35. minut var det så Jashar Belulis tur til at få en friløber, men han brændte det store tilbud. Tre minutter senere faldt kampens afgørelse, da Aron Sigurdarson med en fræk afslutning fra egen banehalvdel udnyttede medvinden. Fire minutter senere kunne han endda have scoret mål nummer to, da han dukkede op ved bageste stang, men han sendte bolden over mål.

Kort inde i 2. halvleg banede en god aktion fra Magnus Isager vejen for en stor mulighed til Beluli, der headede over.

AaB viste tænder med en god omstilling omkring en times spil, men Bobjerg pillede pynten af værterne.

I det 70. minut var der indirekte frispark til AaB i feltet, men bolden blev sparket forbi, og to minutter senere brændte Allan Sousa fra 11-meter pletten.

AaB sluttede bedst af med et langskud på stolpen og et godt forsøg af Kristoffer Pallesen, men Bobjerg lukkede af og satte et clean sheet ind på kontoen.

Generelt var det en rigtig fin indsats af AC Horsens i en kamp, der var præget af vinden.

Du kan se eller gense kampen via Nordjyskes livestream ved at klikke på dette link.

AC Horsens: Bobjerg, Buus (Nehmé, 60.), Lassen (Wagner, 60.), Ludwig, Stagaard, Hannesbo, Sigurdarson (Rexhepi, 75.), Kruse (Kirkel, 60.), Isager, Iyede, Beluli (Roche, 75.).