Store oprydningsdag på Nordstern Arena Horsens

15.02.2023 06:36

Den gule hjemmebane skal stå knivskarpt til forårssæsonen, og spillere, akademitrænere og fans mødes til store oprydningsdag onsdag den 22. februar klokken 15.30.

Superligafodbolden ruller igen fra denne weekend, og det er længe ventet, for det er efterhånden tre måneder siden, at der har været point på spil.

AC Horsens sparker forårssæsonen i gang med udekampen mod Brøndby IF søndag den 19. februar klokken 18.00, og søndag den 26. februar klokken 14.00 spiller ”de gule” årets første hjemmekamp, når Viborg F.F. gæster Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens har et stort ønske om at byde tilskuerne velkommen til en ren og indbydende hjemmebane, og derfor inviterer klubben fans til store oprydningsdag onsdag den 22. februar klokken 15.30. Akademiet stiller med op mod 80 trænere og spillere, og der kan sagtens bruges flere hænder til at samle affald, tørre sæder af osv.

Hvis man har lyst til at hjælpe, møder man bare op uden for fanbaren The Long Field Road onsdag den 22. februar klokken 15.30.

AC Horsens får hjælp af to gode samarbejdspartnere, og McDonalds står for maden til alle dem, der kommer og hjælper, mens Marius Pedersen stiller containere og affaldsposer til rådighed.