U19: Angelo Nehme scorede to gange i sejr over AGF

27.02.2023 12:30

AC Horsens vandt med 2-1 i forårspremieren.

AC Horsens’ U19-mandskab startede lørdag forårssæsonen op med en hjemmesejr på 2-1 over AGF, og sejren kunne med lidt mere skarphed have været større.

”De gule” startede som lyn og torden, og selvom det var gæsterne, som startede med bolden, så lå den allerede nede i kassen efter 30 sekunder, da Oliver Roche flot løb sig fri og fandt Angelo helt fri inde foran mål.

Ni minutter inde i kampen var det så Jashar, der smart fandt Angelo, hvis skud blev afrettet, og derfor snød AGF-keeperen.

Minuttet efter fik gæsterne dog svaret igen, da et indlæg kun blev halvklaret, og så kunne Opanovic bringe AGF ind i kampen igen.

Selvom resultatet endte tæt, så var hjemmeholdet bedst, og ”de gule” kunne fortjent sætte de 3 point ind på kontoen, og derfor var cheftræner Christian Hansen en tilfreds mand:

- Første kamp i foråret om point ved vi af erfaring, at der vil være en anden nerve end i træningskampene. Derfor var jeg glad for at se det udtryk, som jeg synes, vi spiller med i dag. Vi kommer stærkt ud, og jeg er træt af, at vi lidt inviterer AGF ind i kampen efter 2-0, for der sidder vi tungt på tingene, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- På det individuelle er vi kommet langt, og jeg synes vi kan se flere spillere, som stikker næsen frem. Angelo har nu lavet 5 mål i de sidste 2 kampe, Jashar ser ting med bolden, som er på et meget højt niveau. Wagner er inde i sin bedste periode i lang tid, hvor der spilles med et stort overskud. Vi har en af rækkens bedste målmænd i Hermansen, men jeg kunne egentlig blive ved. Så det er dejligt, at det også resulterer i 3 fortjente point, og nu glæder vi os allerede til på lørdag, hvor Nordsjælland kommer på besøg, slutter Hansen.

AC Horsens - AGF 2-1 (2-1)
1' 1-0 - Angelo Nehme (Oliver Roche)
9' 2-0 Angelo Nehme (Jashar Beluli)
10' 2-1 Benjamin Opanovic