AC Horsens åbnede kvalifikationsspillet med et nederlag

02.04.2023 15:04

AaB trak det længste strå Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens sparkede kvalifikationsspillet i gang med en hjemmekamp mod AaB, og det gik langt fra som håbet og forventet.

I en kamp, hvor alt der kunne gå galt, gik galt vandt nordjyderne med 4-0. Efter en håndfuld minutter måtte Matej Delac agere redningsmand med en målmandsredning, men kort efter fik Nicklas Helenius netmaskerne til at blafre første gang. I forbindelse med målet stødte han sammen med Delac og måtte udgå.

I det niende minut var Theo Sander på skovtur, men Moses Opondo formåede ikke at ramme målet. I det 18. minut var der godt spil i og omkring AaB-feltet, men det førte desværre ikke til en afslutning. Dem kom der til gengæld flere af minutter efter, og Opondo sluttede af med at skyde bolden forbi mål.

Fem minutter før pausen scorede Iver Fossum til 0-2, da han modtog en bold i dybden fra midten af banen.

AC Horsens skabte fine chancer i 1. halvleg og fik justeret lidt i pausen, så spillerne var klar til at jagte reduceringen, da 2. halvleg blev fløjtet i gang. Desværre var der kun spillet godt to minutter, før Malte Kiilerich blev præsenteret for sit andet gule kort, og den så lidt hård ud, men det betød, at hjemmeholdet måtte spille i undertal i en halvleg.

AaB udbyggede føringen et par gange og vandt 4-0.

AC Horsens skal i kamp igen tirsdag den 11. april klokken 18.30, når det gælder opgøret mod Silkeborg IF på JYSK Park. Klik her for at købe billet til udebaneturen.

Klik her for at læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

AC Horsens – AaB 0-4 (0-2)
0-1 Nicklas Helenius (5.)
0-2 Ivar Fossum (40.)
0-3 Allan Sousa (75.)
0-4 Lucas Andersen (85.)

AC Horsens: Delac, Buus, Gomez, Kiilerich, Ludwig, Lassen (Hannesbo, 81.), Drachmann (Makiienok, 81.), Kruse (Gemmer, 65), Opondo, Riisgaard Jensen, Sigurdarson (Iyede, 64.).

AaB: Sander, Pallesen, Thelander, Kramer (Otoa, 80.), Ahlmann (Granli, 62.), Prip (Ross, 80.), Fossum, Højholt, Sousa, Bakiz (Andersen, 62.), Helenius (Ramkilde, 11.).

Advarsel, AC Horsens: Delac (5.), Kiilerich (32.), Kruse (43.), Gemmer (70.)