Endnu en flot sejr til U19-talenterne

06.03.2023 07:07

FC Nordsjælland måtte rejse hjem med et 2-4 nederlag.

AC Horsens’ U19-mandskab vandt lørdag med 4-2 hjemme mod FC Nordsjælland. Kampen blev en målrig affære, som allerede efter 5 minutter fik kampens første scoring. På et hjørnespark fik gæsterne bragt sig foran 1-0.

Kort efter fik hjemmeholdet tildelt et frispark, som Jashar smed ind over, og her kanonerede hjemmeholdets anfører Lukas Wagner hjemmeholdet på 1-1. Og kort efter blev det også 2-1, da Oliver Roche sparkede bolden i mål efter et hjørnespark, som igen blev servet af Jashar Beluli.

Efter 40 minutter fik gæsterne smidt deres målmand ud, da han - som sidste mand - nedlagde Oliver Roche.

Derfor blev 2. halvleg 11 mod 10, og hjemmeholdet sad på tingene og havde flere store forsøg, men skulle helt hen til det 73. minut, før Victor Laursen bragte hjemmeholdet foran med 2, da han scorede til 3-1 - igen på oplæg fra Jashar.

Minuttet efter udnyttede gæsterne endnu en standard - denne gang direkte på frispark, og så sagde måltavlen 3-2.

Herefter blev kampen afbrudt i små 20 minutter, da en af gæsternes spiller uheldigvis fik bolden i hovedet og måtte hentes med ambulance.

Det betød, at gæsterne nu blot var 9 mand tilbage på banen, og derfor kunne Angelo lukke ballet til 4-2, da han kom alene igennem efter endnu et oplæg af Jashar, som derfor havde næstsidste fod på alle 4 mål.

Gæsterne måtte også se anfører Oskar Øhlenschlæger få sit andet gule i kampens overtid, og derfor sluttede gæsterne af med kun 8 mand på banen.

Christian Hansen var tilfreds med kampens resultat, men kunne stadig se plads til forbedringer:

- Jeg synes, at vi kommer sløvt i gang, men får hurtigt rejst os. Vi laver to gode mål på standarder, efter FCN bragte sig foran på netop en standard, og derefter synes jeg, at vi er i fin kontrol. Da FCN får smidt deres keeper ud, er jeg træt af, at vi ikke får lukket kampen noget før. Men når det så er sagt, så beviser vi igen, at vi er et godt hold, som er svære at spille mod, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Nu har vi spillet 6 kampe i 2023, som vi alle har vundet. Det giver selvfølgelig en god portion selvtillid og tro. Det skal vi bruge, men også være kritiske i vores evaluering af vores præstation, for der er stadig mange ting, som vi skal gøre bedre, slutter Christian Hansen, som fremhævede Lukas Wagner, Oliver Roche og Jashar Beluli som hjemmeholdets bedste spillere i kampen.

AC Horsens - FC Nordsjælland 4-2 (2-1)
5' - 0-1 - Juho Lahteenmaki
9' - 1-1 - Lukas Wagner (Jashar Beluli)
23' - 2-1 - Oliver Roche (Jashar Beluli)
73' - 3-1 - Victor Laursen (Jashar Beluli)
75' - 3-2 - Magnus Bjørnholm
90' - 4-2 - Angelo Nehme (Jashar Beluli)