AC spillere på landsholdet 2023

Fire AC Horsens-spillere klar til landsholdene

22.03.2023 12:36

7 spillere blev indkaldt og 4 tager afsted i denne omgang.

AC Horsens er igen repræsenteret med en række spillere på forskellige landshold i både kvalifikations- og venskabskampe.

Alagie Saine

Den gambiske spiller Alagie Saine er udtaget til Gambias landshold og skal spille to kampe i AFCON-kvalifikationen mod Mali. De to opgør finder sted den 24. marts og den 28. marts.

David Kruse

David Kruse skal med U21-landsholdet møde Ukraine og Schweiz i to venskabskampe. Den første kamp mod Ukraine spilles den 24. marts, mens opgøret mod Schweiz afvikles den 28. marts.

Lubambo Musonda

Lubambo Musonda, der kommer fra Zambia, skal med sit landshold møde Lesotho to gange i AFCON-kvalifikationen. Disse kampe spilles den 24. marts og den 28. marts.

Eli Just

Eli Just er udtaget til det newzealandske landshold og skal møde Kina i to venskabskampe. De to opgør finder sted den 23. marts og den 26. marts.

Desværre er der også spillere, der har måttet melde afbud til landsholdssamlingerne af forskellige årsager. James Gomez, Aron Sigurdarson og Moses Opondo var alle udtaget, men kommer ikke til at repræsentere deres landshold i denne omgang.

Vi ønsker alle fire spillere held og lykke og ser frem til at følge deres præstationer på banen.