Gule talenter bød Lyngby op til dans

20.03.2023 18:00

AC Horsens og Lyngby Boldklub delte i porten, da de mødtes på Nordstern Arena Horsens mandag eftermiddag.

AC Horsens er fortsat ubesejret i denne sæsons Future Cup efter dagens kamp mod Lyngby Boldklub, der sluttede 1-1.

Hjemmeholdet havde mange talenter med fra Akademiet, og de mødte et forholdsvist ungt Lyngby-mandskab, så det var en fin matchning for begge parter.

AC Horsens skabte mange fine chancer og kom frem til gode omstillingsmuligheder, og der blev forsvaret godt gennem hele kampen. Lukas Wagner og Frederik Roslyng sprang i øjnene for en stærk defensiv indsats, og de blev hjulpet godt på vej af velspillende anfører Mikkel Lassen, der tog masser af ansvar.

Efter en 1. halvleg uden nævneværdige chancer var der mere action i 2. halvleg, og allerede efter fem minutter sendte Jashar Beluli Angelo Nehme i dybden, men chancen løb desværre ud i sandet. I den anden ende måtte Mikkel Lassen agere redningsmand, da han heroisk reddede kastanjerne ud af ilden foran eget mål.

I det 66. minut satte Samson Iyede sig godt igennem i venstre side og sendte bolden på tværs af feltet. Den blev rettet lidt af og snød Beluli, der alligevel formåede at dreje rundt og afslutte, men desværre over mål. 10 minutter senere var Jashar Beluli med i 1-0 målet, da han flot fandt Iyede med en dyb stikning, og Iyede rundede målmanden, inden han klappede kuglen i netmaskerne.

Glæden varede dog kun til det 87. minut, da Lyngby omsatte et fladt indlæg til scoring og dermed udligning til 1-1.

Lyngby pressede godt på til sidst med Magnus Kaastrup og Sanders Ngabo i hovedrollerne, men der blev ikke scoret mere i dagens kamp.

AC Horsens: Brolin, Kirkel (Laursen, 84.), Lassen, Wagner, Roslyng, Hannesbo, Rosenberg (Dahl, 60.), Beluli (Roche, 84.), Toftegaard (Larsen, 88.), Iyede, Makienok (Nehme, 46.)