Makienok-kasse og vigtigt point i Lyngby

19.03.2023 17:36

Simon Makienok udlignede til slutresultatet 1-1 i Lyngby, da han scorede sit første mål i den gule trøje.

Dagens kamp på Lyngby Stadion sluttede 1-1, og dermed kunne både Lyngby Boldklub og AC Horsens sætte et point ind på kontoen.

Dermed bevarer AC Horsens afstanden på syv point ned til netop Lyngby Boldklub, og AaB tabte til Randers FC, så nordjyderne har nu otte point op til ”de gule”.

Det var hjemmeholdets fans, der havde grund til at juble først i dagens kamp, for Alfred Finnbogason scorede til 1-0 efter en fejl i den gule defensiv i det 24. minut. AC Horsens arbejdede dog videre, og det førte til store chancer til både Anders K. Jacobsen, Lubambo Musonda og Aron Sigurdarson, men hjemmeholdet slap desværre med skrækken i 1. halvleg.

Simon Makienok blev skiftet ind i det 62. minut, og han scorede på sin første berøring, da Moses Opondo serverede bolden for ham med et fladt indlæg.

Du kan læse mere om kampen på Horsens Folkeblads hjemmeside.

3F Superligaen ligger stille i næste uge på grund af landskampe, men der er fuld spillerunde igen i begyndelsen af april.

Efter dagens runde blev grundspillet afgjort, og i næste uge offentliggøres kampprogrammet.

Lyngby – AC Horsens 1-1 (1-0)
1-0 Alfred Finnbogason (24.)
1-1 Simon Makienok (62.)

AC Horsens: AC Horsens: Delac, Buus, Riisgaard Jensen, Kiilerich, Ludwig (Makienok, 61.), Musonda, Sigurdarson (Just, 52.), Drachmann (Gemmer, 76.), Kruse, Opondo, Jacobsen.

Lyngby: Kikkenborg, Kumado, Gregor, Bjelland (Hamalainen, 46.), Hey, Finnsson, Winther (Rømer, 46.), Magnusson (Bizoza, 17.), Chukwuani (Corlu, 70.), Gytkjær, Finnbogason (Kristensen, 90.).

Advarsel, AC Horsens: Ingen.

Advarsel, Lyngby: Ingen.

Dommer: Lasse Læbel Graagaard