Ubesejret i 2023: U19 fortsatte den flotte stime

13.03.2023 12:23

Silkeborg IF blev nedlagt på Nordstern Arena Horsens.

AC Horsens’ U19-mandskab fortsatte lørdag deres stime, og holdet er nu ubesejret - faktisk med lutter sejre - i 2023. Denne gang gik det ud over Silkeborg, som fortjent blev sendt hjem uden point.

Kampen var knap fløjtet i gang, før Roche fik en rigtig stor mulighed, men han måtte se sit forsøg reddet. Kort efter var Angelo tæt på, men sparkede lige forbi, inden selv samme Angelo måtte se endnu et forsøg reddet for stregen. Efter 21 minutter fik Angelo dog scoret. Et flot indlæg af Lasse Dahl blev headet ind i det lange hjørne.

Efter 30 minutter blev hjemmeholdets målmand, Andreas Hermansen, slemt skadet, da en Silkeborgspiller faldt ind i Hermansen, og Hermansen måtte desværre køres på skadestuen med et brud på kindbenet.

Herefter kom Silkeborg mere med og fik også testet hjemmeholdets målmand Mathias Hørdum, der erstattede Andreas Hermansen.

I 2. halvleg startede hjemmeholdet igen bedst, og der var flere store chancer til yderligere scoringer. Dog måtte 2-0 scoringen vente på sig indtil en times spil, da gæsterne uheldigvis lavede selvmål.

Gæsterne kom dog tilbage efter et hjørnespark, som også blev rettet i mål, hvilket gjorde, at det lignede et selvmål, men mere spændende blev det ikke. Til gengæld kronede Jashar en flot periode, da han tippede bolden i mål til 3-1 på et flot oplæg af Nikolai Vestergaard.

Cheftræner Christian Hansen var glad for sejren og for den periode, som U19-mandskabet er inde i lige nu:

- Den første halve time spiller vi præcis på den måde, som vi gerne ville. Her tænker vi fremad og er aggressive i vores udtryk - både med og uden bold. Vi kunne i de første 30 minutter have lukket kampen, så hvis jeg skal være utilfreds med noget, så er det, at vi ikke får lukket kampen noget før. Flere spillere er lige nu inde i en rigtig god periode, og især vores anfører Lukas Wagner spiller på et højt niveau. Det er jeg rigtig glad for at se. Den gode periode giver selvtillid, og den skal vi allerede bruge på torsdag, når vi klokken 15.00 skal møde OB på hjemmebane, siger Christian Hansen.

AC Horsens - Silkeborg IF 3-1 (1-0)
21' - 1-0 - Angelo Nehme (Lasse Dahl)
60' - 2-0 - Selvmål
80' - 2-1 - Selvmål
90' - 3-1 - Jashar Beluli (Nikolai Vestergaard)